Keşfet

Satilik Sps'ler

timsah

Yeni Üye
Ad Soyad
Emsal COŞKUN
Arkadaşlar; Tankımdaki canlılar büyüyünce biraz tıraşlamak durumunda kaldım, Çıkan sonuç aşağıdaki gibidir. Elimde olan bu canlıları değerlendirmek istiyorum. Tankımda koyacak yerim kalmadı.

İlginize şimdiden çok teşekkür ederim.

Selamlarımla.

FİYAT LİSTESİ

1. 100.00TRL.

2. 100.00TRL.

3. 100.00TRL.

4. 100.00TRL.

5. 80.00TRL.

6. 100.00TRL.

7. 80.00TRL.

8. 100.00TRL.

9. 80.00TRL.

10. 120.00TRL.

11. 120.00TRL.

12. 120.00TRL.

13. 120.00TRL.

14. 120.00TRL.

15. 80.00TRL.

16. 100.00TRL.

17. 60.00TRL.

18. 120.00TRL.

19. 100.00TRL.

20. 100.00TRL.

21. 100.00TRL.

22. 80.00TRL.

Sorularınızı özel mesaj yoluyla cevaplayabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 10159

Ekli dosyayı görüntüle 10160

Ekli dosyayı görüntüle 10161

Ekli dosyayı görüntüle 10162

Ekli dosyayı görüntüle 10163

Ekli dosyayı görüntüle 10164

guzel mercanlar. gercekten fiyatlar hobicileri dusunulerek verilmiş . cok uygunmus. sps baksaydım kacırmazdım :) ama merak ettim traslanmısı buysa geri kalanları 100 milyar eder heralde...

Mercanlar gerçekten çok güzelmiş ama bütünken.. bu arada o parçalara o paraları verirsem, esas ben tankımda koyacak yer bulamam, hayırlı satışlar.

guzel mercanlar. gercekten fiyatlar hobicileri dusunulerek verilmiş . cok uygunmus. sps baksaydım kacırmazdım :) ama merak ettim traslanmısı buysa geri kalanları 100 milyar eder heralde...
Ehh işte aşağı yukarı eder gibi.

Mercanlar gerçekten çok güzelmiş ama bütünken.. bu arada o parçalara o paraları verirsem, esas ben tankımda koyacak yer bulamam, hayırlı satışlar.
Ana gövdeler oldukça iyi durumda, İlginize çok teşekkür ederim.

bence canlıların %90 satılacak değil hediye edilecek büyüklükte.... ve asla bu miktarlara satılmamalı.. bu hobicilik için çok üzücü

İhtiyaci olan arkadasimiz var ise hediye ederim. Eger samimi ise seve seve.

Üstad kabul ediyorum hobimiz oldukca pahalı bir uğraş ve bir şekilde finansman sağlamakda gayet makul bir çaba fakat talep ettiğiniz rakamlar, bu işin prosefyonellerinin yani esnafının dükkanlarından bile pahalı...Akıl vermek gibi olmasın ama yakın geçmişte "Nikel" nikli Kerem bey'in ve yine "ek7157" nikli Ekrem bey'in aynı canlılar için talep ettikleri ücretleri kendi ilanlarında görebilirsiniz. Benzer rakamlara satmayı düşünürseniz 1-2-12-18 ve 20 nolu fraglar ile ilgileniyorum, saygılar.

Keremin sattığı maşallah damacana'nın üstünü kesti ona zor sığdı.

Üstad kabul ediyorum hobimiz oldukca pahalı bir uğraş ve bir şekilde finansman sağlamakda gayet makul bir çaba fakat talep ettiğiniz rakamlar, bu işin prosefyonellerinin yani esnafının dükkanlarından bile pahalı...Akıl vermek gibi olmasın ama yakın geçmişte "Nikel" nikli Kerem bey'in ve yine "ek7157" nikli Ekrem bey'in aynı canlılar için talep ettikleri ücretleri kendi ilanlarında görebilirsiniz. Benzer rakamlara satmayı düşünürseniz 1-2-12-18 ve 20 nolu fraglar ile ilgileniyorum, saygılar.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama il dışına gönderemem. Daha önce de belirtmiştim fiyatlarda mutlaka anlaşırız. ayrıca 1-2-18 nolu fraglar satılmıştır. Ama benzerleri yine mevcut. Ayrıca inanın alanlara özellikle mesaj yazmamaları konusunda ısrar ettim. Kimseye hesap verme gibi bir görevim yok işine gelen alır. Selamlarımla. ( Satamazsınız diyen akvarist arkadaşlara selam olsun:)

benim akvartis kardeşlerim bu fiyata frag almaz...........satıldıgına inanmıyorum ...üzgünüm ..

Hayırlı pazarın olsun Tahir kardeş, iyi satışlar.

benim akvartis kardeşlerim bu fiyata frag almaz...........satıldıgına inanmıyorum ...üzgünüm ..
+1 Yorumunuza bende katılıyorum. sonucta bulunmaz degiller ve hobici anlıyısının dısına cıkmıs bir durum bence.

saygılar

Benimkiler bayağı bir ucuza gitmiş sanırım :(

bu arada elimdeki ana koloniyi ( küçük bir leğen kadar )

opel astrayla takas ede bilirim

Dur Kerem biladerim çoşma senin bana sözün var. Ben kaçana yanıyorum sen tutmuş ne diyorsun, selamlar.

+1 Yorumunuza bende katılıyorum. sonucta bulunmaz degiller ve hobici anlıyısının dısına cıkmıs bir durum bence.

saygılar
Anlam veremiyorum olumsuz elestirilerinize, Sizleri inanin anlayamiyorum? Bunca cabaniza ragmen 6 parca canli kaldi elimde. Yine de sizlere tesekkur ederim. Selamlarimla.

Hayırlı pazarın olsun Tahir kardeş, iyi satışlar.
Anlayışınıza teşekkür ederim.

Başka satışım olduğu zaman mutlaka değerlendireceğim. Şimdilik şehir dışı zor. Yalnızca 1 kişiye göndereceğim oda yeni akvarist olduğu için.

Selamlarımla.

Konu görüntüleyen kullanıcılar