Keşfet

Satılık/takaslık Palyaço Wrasse (coris Gaimard)

BReaTH

Yeni Üye
Ad Soyad
Gökhan
Verdiğim hiç bir yemi reddetmemiş olan (sera granumarin , nls thera +a,brine shrimp, donmuş karides vs.) wrasseimi mandarini yavaş yavaş açlığa mahkum etmesi sonucu (wrasse pod da yiyiyor ,ama mandarin sadece podla beslendiği için mandarinin birincil besinine ortak olmuş oldu ve mandarinin karnı yavaş yavaş çökmeye başladı) elden çıkarmayı düşünüyorum.60 Ytl ve ya mercanla takas edebilirim. Hareketli bir balık olduğu için sabitken pek yakalayamadım

temsili fotoğrafı:

[attachmentid=318]

Bizzat kendi fotoğrafı:

Bir alana bir de bedava!!! : - )

Satışı biraz daha cazip kılmak adına bir alana bir de star polyp hediye ediyorum.

Bir poz daha

[attachmentid=321]

Star polyp yaklaşık 5cm

Özel mesajla ulaşabilirsiniz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada clown wrasse yolculuk konusunda hassas/dayanıksız bir balık (ciddi internet satış sitelerinde bahsedilene göre ). Şehir dışına yollamak benim için hiç sorun değil ancak Türkiyedeki kargo sistemini bilyorsunuzdur.. Canlılara yazık istanbul anadolu yakasında elden ve ya evden teslim edebilirim.

Canlının boyutlarını yazmamışım, pardon 11- 12 cm wrassein takribi uzunluğu.

Güncel . . .

Size bi tavsiye o balığı şimdiden yakalamaya uğraşın. Yakalamak için kum dahil akvaryumdan çıkarttığım tek hayvandır kendileri.

Saygılar

Size bi tavsiye o balığı şimdiden yakalamaya uğraşın. Yakalamak için kum dahil akvaryumdan çıkarttığım tek hayvandır kendileri.

Saygılar

Size bayağı sorun yaşatmış gözüküyor : - ) Geçmiş olsun. Bu arada birşey sormak isterim: Balık kaçıp saklandığı için mi , yoksa aydınlıkta pek çıkmadığı için mi? Yani şu yüzden soruyorum ilk bi kaç hafta nerdeyse hep aynı saatte kuma girip hep aynı saate yakın kumdan çıkıyodu şimdi hep ortalıkta...

Kendimi ifade etmekte güçlük çekiyorum galiba.. : - ) Yani : Balığı yakalamakta zorlanmanızın sebebi balığın kıvraklığı mı, yoksa saklanması mı ? : )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kepçeyle bi kovalayın anlarsınız. :D

Hem çok kıvrak hemde ince olduğu için dolu akvaryumda yakalamakta zorlandım. Herşeyi boşalttım balık gene yoktu. Kumuda ince ince boşaltınca uzun bir kovalamadan sonra yorulunca yakalayabildim.

Yani : Balığı yakalamakta zorlanmanızın sebebi balığın kıvraklığı mı, yoksa saklanması mı ? : )
Yani her ikiside Allah kolaylık verisim diyeyim. :D

Kepçeyle bi kovalayın anlarsınız. :D

Hem çok kıvrak hemde ince olduğu için dolu akvaryumda yakalamakta zorlandım. Herşeyi boşalttım balık gene yoktu. Kumuda ince ince boşaltınca uzun bir kovalamadan sonra yorulunca yakalayabildim.

Yani her ikiside Allah kolaylık verisim diyeyim. :D

İlginize teşekkür ederim. Aslında pek bir ortalıklarda balık ,sanki hop diye yakalayacakmışım hissi veriyor :)

Umarım kepçeyle yapacağım girişimde de aynı şekilde hissetmeye devam ederim : -).Dediğiniz maceraya oldukça benzeyen bir maceram olmuştu..(stres dolu saatlerdi) Gerçekten çok tatsız oluyor. Satış kesinleşmeden yakalayıp sumpa da koymak istemiyorum.. Gider ayak psikolojisi bozulmasın hayvanın :)

İzmire yollayabilirmisiniz ?

Bu arada clown wrasse yolculuk konusunda hassas/dayanıksız bir balık (ciddi internet satış sitelerinde bahsedilene göre ). Şehir dışına yollamak benim için hiç sorun değil ancak Türkiyedeki kargo sistemini bilyorsunuzdur.. Canlılara yazık istanbul anadolu yakasında elden ve ya evden teslim edebilirim.

Güncel . . .

Otobüsle yollayabilirsiniz birşey olmaz. Kargoyla olmaz ama. Ben daha önce yolladım.

Saygılar

Israrla güncel : - )

Wrasse satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar