Arkadaşlardan bir tanesi cep tel ime ''AYIP OLMADI MI ?'' diye mesaj çekmiş. Sanırım verdiğim en son ki fiyat için. KENDİSİNİ KAZIKLADIM DA. DAHA DOĞRUSU AKILLI ÇIKTI KAZIKLAYAMADIM.. Başka bu düşüncede olanlar varsa diye yazıyorum. Beni tanıyanların zaten bu tür endişeleri yoktur. Beni tanımayan, benimle alışveriş yapmamış yada yapamamış genç arkadaşların bu tarz düşüncesi olur. Arkadaşlar balıkların hiç birisini 50 tl ye satmadım. İlk arayan 3-4 arkadaşımıza fiyatın 50 tl olduğunu söyledim ancak bu arkadaşlardan madur olan olmadı çünkü İstanbul ve Ankaradan aradılar ve yollayamayacağımı söyledim. Gelip Eskişehir'den alacaklarsa da sorun yok kendime ayırdıklarımdan 3 adedi 100 tl şeklinde verebilirim. Diğer arkadaşlarsa zaten durumu biliyorlar 3 adedini 100 tl den aldılar. Hatta Ankara'dan H.... kardeşimize 4 adet balığı ücretsiz vereceğim. Beni aradı öğrenci olduğunu, akvaryuma fazla para ayıramadığını, bu balıkları üretmeyi çok istediğini, tankında 2 palyaço ve 1 damsel olduğunu, Ankara'ya yollayamayacağımı söyleyince de otobüsle Eskişehir'e gelip alabileceğini ancak fiyatta birşeyler yapmamı en azından otobüs parasını çıkartmak istediğini açık açık söyledi. Ben de bu kardeşimize sen yeterki gel dedim ve balıkları ücretsiz vereceğimi söyledim. H.... kusura bakma bu arada tanıyanlar çıkarmı bilmiyorum amacım seni kırmak değil. Görüldüğü gibi ''AYIP OLMADI'' . Bu arada amacım reklam yapmak da değil. Mesaj çeken arkadaşım bir telefon etseydi yada direk buraya yazsaydı daha iyi olurdu herhalde. LÜTFEN KİMSE CEVAP YAZMASIN