Keşfet

Satılık üretim Cardinal

tropheus

Yeni Üye
Ad Soyad
Yasin ÖZCABI
Kendi üretimim sınırlı sayıda kuyruk dahil 2,5-3,5 cm boylarında, NLS ve dondurulmuş karides karışımı yemleri, cyclops ve karides yiyiyorlar. 3-4 tanesi NLS Finiky Fish yeminide yiyiyor. Ancak tespit edip ayrıca yakalayamam. Denizli'deyim şehir dışına gönderemem. ESKİŞEHİR'e 25 ocakta Odunpazarı'ndan elden teslim edebilirim. Adedi 50 tl.

Özel Mesaj ve tel ile ulaşırsanız memnun olurum.

Tel: 0530 5270987

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar ilanda yanlışlık olmuş. Cardinallerin boyu kuyruk HARİÇ 2,5-3,5 cm. Kuyruklarıyla beraber 3,5-4,5 cm. Balıklar dışarıdan ithal gelenlerin boyundalar. Birde soran arkadaşlara burada cevap vermek istedim bazıları eşleşmeye başladı. İçlerinden 2 çift çıktı ne zaman yumurtlarlar bilemiyorum ancak eş oldukları kesin. Bu çiftleri bir arkadaş aldı ancak diğerleride yakındır.

Son kalan 7 cardinal 200 tl. Boyları 1 adedi 2,5 diğerleri 3,5-4 cm.

Arkadaşlardan bir tanesi cep tel ime ''AYIP OLMADI MI ?'' diye mesaj çekmiş. Sanırım verdiğim en son ki fiyat için. KENDİSİNİ KAZIKLADIM DA. DAHA DOĞRUSU AKILLI ÇIKTI KAZIKLAYAMADIM.. Başka bu düşüncede olanlar varsa diye yazıyorum. Beni tanıyanların zaten bu tür endişeleri yoktur. Beni tanımayan, benimle alışveriş yapmamış yada yapamamış genç arkadaşların bu tarz düşüncesi olur. Arkadaşlar balıkların hiç birisini 50 tl ye satmadım. İlk arayan 3-4 arkadaşımıza fiyatın 50 tl olduğunu söyledim ancak bu arkadaşlardan madur olan olmadı çünkü İstanbul ve Ankaradan aradılar ve yollayamayacağımı söyledim. Gelip Eskişehir'den alacaklarsa da sorun yok kendime ayırdıklarımdan 3 adedi 100 tl şeklinde verebilirim. Diğer arkadaşlarsa zaten durumu biliyorlar 3 adedini 100 tl den aldılar. Hatta Ankara'dan H.... kardeşimize 4 adet balığı ücretsiz vereceğim. Beni aradı öğrenci olduğunu, akvaryuma fazla para ayıramadığını, bu balıkları üretmeyi çok istediğini, tankında 2 palyaço ve 1 damsel olduğunu, Ankara'ya yollayamayacağımı söyleyince de otobüsle Eskişehir'e gelip alabileceğini ancak fiyatta birşeyler yapmamı en azından otobüs parasını çıkartmak istediğini açık açık söyledi. Ben de bu kardeşimize sen yeterki gel dedim ve balıkları ücretsiz vereceğimi söyledim. H.... kusura bakma bu arada tanıyanlar çıkarmı bilmiyorum amacım seni kırmak değil. Görüldüğü gibi ''AYIP OLMADI'' . Bu arada amacım reklam yapmak da değil. Mesaj çeken arkadaşım bir telefon etseydi yada direk buraya yazsaydı daha iyi olurdu herhalde. LÜTFEN KİMSE CEVAP YAZMASIN

Balıklar satılmıştır.

Konu görüntüleyen kullanıcılar