Keşfet

Satılık Uygun Fiyatlı Zoa Ve Polipler

diufrey

Yeni Üye
Ad Soyad
mehmet
1- 20+ kafa  25tl

wLqAa1.jpg

2-40 + Kafa 45 tl

w1AvMp.jpg
3-90+ kafa  80 tl 3 farklı renk

e7GgJm.jpg

4-20+kafa 20 tl
KZykB0.jpg

5-20 kafa civaru 2 renk 25 tl

x34LG4.jpg

6-30 civarı kafa 35 tl ıkı renk
wvB5B6.jpg
7-30 Civarı kafası var bır cok kafa 50 kurus buyuklugunde 1 kokte xenia mevcut

em96Y0.jpg

Canlıları anadolu yakası ortak bır yerden teslım edebılırım.tel no 05325751913

Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba 5 nolu fotodaki altta görünen turunculu yeşilli zoaları şehir dışına gönderirseniz almak isterim.

Kargo yapabilirmisiniz ?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhaba 1-2-4-5-6 yi rezerve edermisiniz onlari almak isterim ayrica digerleri icinde toplu alimda bisey yaparsaniz tumunu dusunebilirim. Telden mesaj gonderdim.

Cenk Mecoglu

7 no lu canlının fıyatını yazmayı unutmusum 60 tl

No 7 verilmiştir diğer canlılar güncel

1-2-4-5-6 rezerve 3 no gunceldir

slm rezerveli olanrı vermedıysenız tüm canlıları bana rezerveleyın iletisim 05367778925

Mehmet bey yapmış olduğunuz kargo o kadar güzelki açarken zorlandım. Canlı sağlıklı bi şekilde elime ulaştı bu şekilde paketleme ile her yere gidebilir. Hele o saklama kabı çok güzel. Teşekkürler.

unsal bey canlının saglam bır sekılde gıtmesı benım ıcın cok onemlıydı.sag salım almanıza cok sevındım.ilk defa ıl dısı canlı kargo gonderdım.Bundan sonra ıl dısı arkadaslarımada gonul rahatlıgıyla canlı gonderebılırım.

Mehmet bey o şekil paketle fizana kadar sağlam gider daha canlıyı alıştırma kabına aldığımda açmaya basladı. Bence önemli olan tek şey sizin kargoyu aksam saatlerinde kargoya teslim etmeniz. Bende sabah erken kargo arabasından aldım. Yani kargodaki gecen zaman sadece gece yolculuğu oldu. Şu an akvaryumdaki yerini aldı gayet sağlıklı. Teşekkürler.

Kalan canlılarla ilgili son durumu bildirir misiniz?

5. Fotoda ki tüm canlılar tarafımdan alınmıştır.. 

Tum canlilar satilmistir

Konu görüntüleyen kullanıcılar