Keşfet

Satilik Veya Takasli Seio Wave W120

orhan

Yeni Üye
Ad Soyad
orhan Yücel
ARKADAŞLAR BENİM TANKIMA ÇOK GELDİĞİNDEN DOLAYI SATIYORUM YADA TAKAS YAPMAK İSTİYORUM DEĞERİNDE MP 20 VEYA SİRKÜLASYON MOTORLARI TERCİHİMDİR FİYATI 350 TL GARANTİSİ BENDEDİR.

Seio Wave™ W120

Dalga pompalarında yeni nesil, Seio Wave™ dalga pompası uzaktan kumanda ile kontrol edilebilir.

• 9 farklı akış düzeni ile önceden programlanmıştır.
  • 6.000-13.000 LPH arasında akış hızı ayarlanabilir.
  • 14 x 7 x 8.3 cm ölçülerinde.
  • İdeal akvaryum ölçüsü 120 x 45 x 60 cm.
  • 30 W
690-W120-7.jpg

1. STANDART : Su akış kontrol düğmelerini kullanarak 6.000-13.000 LPH arası ayarlanabilen sabit akış.

2. RASTGELE : Su akışı 6000LPH dan başlayacak ve yavaş yavaş 13000LPH olan en fazla akışa ulaşacaktır.Yaklaşık döngü süresi 21 saniye sürecek ve döngü tekrar devam edecektir.

3. HIZLI RASTGELE : Su akışı 6000LPH dan başlayacak ve yavaş yavaş 13000LPH olan en fazla akışa ulaşacaktır.
Yaklaşık döngü süresi 5 saniye sürecek ve döngü tekrar devam edecektir.

4. DALGA 1 : Pompa sualtında çeşitli akımlar yaratacak. Dalga boyutunu ayarlamak için akış kontrol düğmelerini kullanın.

5. DALGA 2 : Pompa, su yüzeyinde kabaran düzenli dalga oluşturur. Dalga boyutunu ayarlamak için akış kontrol düğmelerini kullanın.

6. DALGA 3 : Pompa, su yüzeyinde büyük tek bir dalga oluşturur. Dalga boyutunu ayarlamak için akış kontrol düğmelerini kullanın.
690-W120-6.jpg

7. GELGİT : Su akış hızı bir saat içinde seviye seviye artar ve 1 saat sonunda döngü yeniden başlar.

8. GECE : Su akış hızı 7000 LPH düşer.

9. YEMLEME : Su akış hızı 20 dakika boyunca 6000 LPH a düşer, 20 dakika sonra önceki ayarına döner.

arkadaşlar takas tekliflerine açığım...

3'lü Dozaj Pompası takas olabilir

GÜNCEL

hayırlı satışlarr orhanım tam bana göreymişşşşş  anaşalım seninle

güncel arkadaşlar

güncel

güncel mercanlar ile takas yapabilirim arkadaşlar lps

Güncel

Arkadaşlar araştırın uzaktan kumandalı gerçekten çok güzel bir alet bu hafta sonuna kadar satılmaz ise daha büyük bir tanka geçtiğimde onda kullanıcam teşekkürler..

GÜNCEL

Oooo can teşekkürler kardeşim hazırlıklara başla eylülde başlıcaz çünki kuruma...

Arkadaslar alet ayhan abiye hediye edilmistir ilan kaldırıla bilir tesekurler

Konu görüntüleyen kullanıcılar