Keşfet

Satılık Veya Takaslık Yellow Tang (m)

emres

Yeni Üye
Ad Soyad
Emre Salihoğlu
160 lık litrelik naçizane akvaryumumda 4.5 aydır verdiğim nitrat çabasında zorlanmam nedeniyle çok sevdiğim yellow tang imi elden çıkarmaya karar verdim. Her türlü yemi elden yiyecek kadar arsızdır. Nitrat fabrikası olması ve daha geniş alanlarda yüzmeyi haketmesinden dolayı büyük akvaryumu olan arkadaşlara verilecektir.

Satış fiyatı : 122.5 ytl.

Takas için daha küçük, cici balıklar düşünülebilir.

Ekli dosyayı görüntüle 1962

0.50 kuruş a anlam veremedim :D

0.50 kuruş a anlam veremedim :D
başlık parası. yoksa fiyat biçilemez de. işte sembolik olarak verilen değeri ifade ediyor.
default_tongue%20(1).gif

slm emre bey

4 tane Percula ile takas edebilirim

Emre bey 160 litrede bir yellow tang (ki bitkisel ağırlıklı beslenir) nitratınızı zorluyorsa balığı değiştirmek yerine sisteminize göz atmanızda fayda var. Yerine koyacağınız herhangi bir balık sisteminizi nitrat açısından rahatlatmayacaktır.

Emre bey 160 litrede bir yellow tang (ki bitkisel ağırlıklı beslenir) nitratınızı zorluyorsa balığı değiştirmek yerine sisteminize göz atmanızda fayda var. Yerine koyacağınız herhangi bir balık sisteminizi nitrat açısından rahatlatmayacaktır.
sistemime göz attım. en büyük dezavantaj dış filtre kullanıyor olmam. şimdi filtredeki elyafı çıkardım. yerine fostaf giderici koydum. aslında temizliği sık sık yapıyorum (haftada1 :) ).

yüzde 25 su değişimi yaptım fakat çok kısa sürede yine yükseldi. 25-30 kg canlı kaya, 20 kg aragonite kum ve redsea prizm ps var. tangdan önce su iyiydi. 10 un hep altındaydı nitrat. tang dan sonra 2 balığımı çıkardım. buna rağmen herşey bi garip oludu. hayırlısı, suçu tang e attım.
default_tongue%20(1).gif

Konu görüntüleyen kullanıcılar