Keşfet

Satılık Viridis Anemonu.10 YTL

fischer

Yeni Üye
Ad Soyad
Engin KILIÇ
Elimde 4 adet mevcut. 13$'dan almıştım. Akvaryum haftasonu boşalacagı için acil olarak elimden cıkarmam gerekli.

Kuma gömülü olanlar 10 YTL, kayaya yapışık olanlar 12 YTL

Resmi:

Teşekkürler.

Yeriniz nerede Engin Bey??

Engin bey kargo veya otobüse verme ihtimaliniz varmı :roll:

Halil Bey bu arada size nori ile ilgili bilgi verdim ancak dönmediniz?

Nezih bey ben göremedim nereye yazdınız

Evim Şenesenevlerde, işyerim Tuzla'da. Akşam 19'da Şenesenevler minibüs yolunda oluyorum.

Otobuse değil de kargoya verebilirim Halil Bey.(sarı kırmızı karanfil de göndermek isterim yanında
biggrin.gif
)

Bu arada cep tel. numaramı vereyim, arzu ederseniz arayabilirsiniz.

0532 582 3438

Teşekkürler.

tamam Engin bey ama ben bjk liyim
biggrin.gif

Anketler bölümünde balıkların beslenmesi konulu başlığa yazmıştım ancak sorun değil...Ben yarın telden sizi arayıp adresinizi alırım....

Bu arada 2 2 paylaşsak uygun olurmu calıları yoksa hiç sorun değil...Uygun derseniz ben yaarın irtibata geçip akşam şenesenevlerden alabilirim bende ataşehirde oturuyorum....

Tamam Nezih Bey, akşama görüşürüz. 19:30 'dan sonra evde olacagım. (Halil Beyle de telefonda konuştuk az önce.)

Engin Bey ben telefonla size ulaşırım bu akşam gelirim ancak saat 21.30 gibi gelmemin bir sakıncası olurmu acaba maalesef minik kızım uyumadan evden çıkmam biraz sorun oluyor...

Ok akşam bekliyorum sizi.

Bu anemondan bulmak isteyen diğer arkadaşlar için söylüyorum bunlardan mersin silifke sahil şeriti boyunca kayalık gölgelerde o kadar çok varki. Ezmemek için dikkatli yürümeniz gerekiyor.

Emre, ezmeden bulursan arkadaslarla ucretsiz paylaşırsın. Ben bunları denızden bulup da satmıyorum.

Deneyimlerini ve bildiklerini ayrı başlıklarda paylaşırsan ( mesela Türkiye denizlerinde bulunan ve akvaryumumuza ekleyebileceğimiz canlılar gibi) hepimiz faydalanırız. Mesajın için sağol, ancak yeri biraz yanlış gibi :?

Engin bey sizden cevap gelmedi Anemonla ilgili ??

Merak etmeyin Halil Bey cevap gelmez.Gelicem deyip gelmez fazla nakarat oldu sanki.!!!

Konu görüntüleyen kullanıcılar