Keşfet

Satılık Xenia Kaplı Kayalar

Ozy

Yeni Üye
Ad Soyad
Osman Pekdemir
1. Tahmini 10*15cm ufak kaya üzeri xenia kaplı fiyat 70 YTL

dsc01518kj8.jpg

2. Tahmini 15*20cm kaya üzeri xenia kaplı fiyat 80 YTL

dsc01517um8.jpg

3. Tahmini 20*25cm büyük kaya üzeri xenia dolu fiyat 100 YTL

dsc01519ao0.jpg

4.Tahmini 20*25 cm büyük kaya üzeri xenia dolu ve yaklaşık 4*8 cmlik bir alanda yeşil star polip var

fiyatı 120 YTL

dsc01516gp1.jpg

Hafta içi 19:00 sonrası Bakırköyden veya hafta sonu istenilen bir saatte elden teslim edilebilir.

alacak kişinin kayaların sığabileceği boyutta kova ile gelmesi mantıklı olur :) .

Özel mesajla iletişim kurabilirsiniz.

1 Nolu Kaya rezerve edilmiştir.

slm arkadas edirneye yollma imkanin var mı acaba yollarsan tel no 05439332085

Malesef edirneye yollayamıyorum, 1. nolu kaya satılmış ,4 nolu kaya rezerve edilmiştir.

1 ve 4 nolu kaya satılmıştır.

2 ve 3 nolukayalar için ilan günceldir.

2 ve 3 nolu xenia kaplı canlı kayaların fiyatları 70 ytl ve 90 ytl olmuştur. Güncel.

İlanı güncelliyorum son durum aşağıda ve yeni bir kaya daha eklendi

1.Tahmini 15*20cm kaya üzerinde 2 tür leather coral ve 20 dal kadar xenia var fiyat 170 ytl

dsc01522qw8.jpg

dsc01523ey3.jpg

2. Tahmini 20*25cm kaya yarısı xenia kaplı fiyat 70 YTL

dsc01517um8.jpg

3. Tahmini 20*25cm büyük kaya üzeri xenia dolu fiyat 90 YTL

dsc01519ao0.jpg

Hafta içi 19:00 sonrası Bakırköyden veya hafta sonu istenilen bir saatte elden teslim edilebilir.Özel mesajla iletişim kurabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
fiyatlarda son güncelleme

1:150 YTL

2:60 YTL

3:80 YTL

İlan güncel ,fiyatlarda başka indirim yapılmayacaktır.

Zaten kayaları verdikten sonra bu parayla eksilen kayalar yerine kaliteli kaya alacağım. Kayalar kaliteli gökçeada kayasıdır ve 2 yıldır akvaryumumdalar.

Not: söylemeden edemeyeceğim ama forumda 2 dal xeniayı 30 ytlye alanlar mevcut kocaman kaya üstü xenia dolu 60 ytlye isteyen yok gerçekten enteresan. Fraglasalar saymadım ama en az 10 tane öyle frag çıkar :D

Xenialar son zamanlarda aiptasia gibi bir mahlukat muamelesi gormeye basladi, sanirim satista bununda etkisi olabilir, konuyla ilgisi yok ama xenialarin uremeside her tankta ayni olmuyor kimi insan aylarca tek bir koke bakiyor kimiside kisa zamanda yayilmalarini takip ediyor yani insanlar az alayim nasil olsa cok cabuk ureyecekler diye dusunuyor, ben bir cok hobicide xenialarin tarla gibi oldugunuda gordum ancak her sey yolunda oldugu halde tek bir dali aylarca seyredenleride biliyorum,ayrica alternatifsiz bir canli bosluklari doldurmak icin daha guzel bir canli yok.

ancak yogun sps tanklarinda mudahalenin guc oldugu noktalarda canlilarin isigini kesmesi engellenmez ise belki bu tarz bir sorun yaratabilir,bu dedigim haricinde baska bir kotu ozelliklerin bilmiyorum ne yakiciligi var ne disaridan besi ihtiyaci istiyor.

Aslında akvaryumdaki aydınlatma kuvvetli olup su değerleri düzenli takip ediliyorsa (ca mg kh takibi , idodide ve eser element takviyesi ile) ürememesi için bir neden yok. Ben de soft mercanların çoğunu çıkarıp sadece sps fraglarını bırakacağım ve kaya dekorunda değişiklik yapacağım için çıkarıyorum.

Bende ayni muamaeleye maruz kalmayayim diyorum :) senin canlilarin satilmasini bekliyorum ayni durumdayiz bende tur degisikligi yapacagim bir iki aya kalmaz tank hazir olur.

bende de çoğalıyor apistia gibi.

Güncelleme

1:150ytl

2:80 ytl (xenia miktarındaki artış nedeniyle ,tahmini 40 gövdeden fazla xenia oldu bu kayada)

3:80 ytl (Resimde arkada kaldığı için sadece ucu görünüyor)

dsc01536ej0we3.jpg

dsc01537cg0il5.jpg

1 numarayı almak isterim aslında ama ankaraya gönderilebilirmiki o :D

Malesef , İstanbul'daki hobicilere teslim edebilirim. Xenialar uzun yola gelmiyor zaten.

Slm özele msj yolladım 2 nolu kayayı almak istiyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ö.M Tekrar yolladım kesin alıcıyım size ulaşabilmem için msn adresi veya cep telefonu Ö.M yazarsanız sevinirim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar