Keşfet

Satılık Xenia

heramist

Yeni Üye
Ad Soyad
Mehmet Ömer Topçu
A4 kağıt ebatlarında büyük bir kaya üzeri full xenia kaplı.

fiyat: 90 ytl.

Daha önce canlı almaya gelen arkadaşlar gördü. Tahminen 40 dal kadar xenia vardır.

0532 341 53 43 omer

nano akvaryumum ve xeniam olmasaydı kaçırmazdım :) gerçekten yerinde görmüş biri olarak söyleyebileceğim kaya silme xenia dolu :) hayırlı satışlar ömer...

Fotog. pek belli olmuyor ama bende gidip gormuş biri olarak kaçırılmaması gerektigini düşünüyorum. Tek başına Refugium gibi. :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bende gördüm hatta diğer xenia yı aldım.Fotoda çok ufak gözüküyolar ama şuan satılan hakkatten büyük ve çok canlılar.Alana şimdiden hayırlı olsun :)

Benim leatherlardan biri çolak çıktı.tek kolu yok. sen gordun acaba gürdal. :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Valla bilmiyorum o acayip büyüktü çokda güzeldi benim bi suçum yok :D

evet agaç gibi maşallah. :)

Gene büyür leather bu dert etmeyin. :D Bendeki leatherlar kime gitti acaba ben hepsini Ömere vermiştim.

onur hiç merak etme hepsi emin ellerde. 220 akv. yarısı leather oldu ömerin sayesinde. :)

Frag olan parça devede kulak misali bir parça oldu.

Bu arada xenia satışı devam etmekte.

Ömer xenia yı ben almak istiyorum görüşürüz telden ayır bana selamlar

Hayırlı olsun. Gerçekten dolu dolu bir kaya. :)

Oooo Ali sendeyse tamam. Bi tane beyaz vardı onu sattımı acaba o çok güzeldi. Yarısı bende bir parçada okans ta var. İlk mercanım da :D

Ömer sanıyorum akvaryumun boş artık sana biraz mercan satayım bir ara gel özledim olum.

Beyaz olan duruyor Onur ama sorunlu hala toparlamadı. Şimdi tank boşaldı biraz daha. Yeni yerinde umarım topralayacak.

Gelicem sana valla. Aklımda, bayagı hastalandım grip yüzünden. Pek dışarıda takılmıyorum. Atlatayım sendeyim. :)

Geçmiş olsun Ömer. Dikkat et virus heryerde.

Gökçe yi gördüm aklıma geldi. Ömer hani Gökçeye gidip beni mercanı alıcaktın hani sana 10 dk dı. Ben gidemiyorum sende iptal oldun bu aralar.

Valla alırım bu aralar. Spor sevdasına takıldım bir ay, ahanda yattım 1 hafta şifayı kapıp. Birden kilo hay verdim hızlı, grip daha da etkiledi beni sanırım.

Kaynadı arada Onur.

Gökçe hocam çok teşekkürler. Çok kotu bir mikrop cidden. 2 gün ayağa kalkamadım ben.

Konu görüntüleyen kullanıcılar