Keşfet

Satılık Yeşil Fosforik Bubble Coral

tristan

Yeni Üye
Ad Soyad
Kutlu
Soytarılarımdan birinin coralı host edinme çabalarından dolayı satılıktır. Pazarlıksız 100 tl

Foto isteyene whatsapptan atabilirim. 530 3045129

Dalga motoru takası düşünülür mü acaba?

Sent my iPhone using Tapatalk

Kutlu bey bir süre sonra vazgeçiyorlar,yinede siz bilirsiniz tabi:)

Abi mercanı harcayacak . Ona yanıyorum. Bu vazgeçme olayı ne zaman olur acaba. Satılmadan vazgeçerse cayarım satmaktan. Saolun Burak bey yorumunuz için.

Birol bey;

Tapatalktan alıntı yapamıyorum malesef. Ekipman ihtiyacım yok malesef. Ama bi blue tang yada yellow takası olabilir. Altı üstü konuşulabilir :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
kutlu bey benımkiler host edinmek için cok ugrastılar ama zarar vermemıslerdı..aslında en basıt cozumu kucuk bır anemon olabılır..buarada bubble benım gozde mercanlarımdan bendekı tam actıgında 35-40 cm ı buluyor ve yesıl bır tane eklemek ıstıyorum aslında..satılık ılanınada az once yellow tang koydum.keske daha yakın olabılseydık..

kutlu bey benımkiler host edinmek için cok ugrastılar ama zarar vermemıslerdı..aslında en basıt cozumu kucuk bır anemon olabılır..buarada bubble benım gozde mercanlarımdan bendekı tam actıgında 35-40 cm ı buluyor ve yesıl bır tane eklemek ıstıyorum aslında..satılık ılanınada az once yellow tang koydum.keske daha yakın olabılseydık..
Valla takaslayabilirdik :( keşke aynı ilde olsaydık. Bubble anemon hep aklımda hatta bikaç tane de beğendiğim oldu ama çok ufaklardı. Bende 4 percula var. Biri ikisi girer mutlaka bir diğeri corala musallat olabileceğinden almadım. Ama kulağıma küpe olsun biraz sabredeyim, belki vazgeçer belkide bu arada güzel bi anemon bulurum. Sebae anemon bile olabilir hani şu boyalı dediklerinden.

Burak bey;

Bu arada resmiyeti kaldırsak güzel olurdu. Bana ismimle hitap edebilirsin. Hatta çok da mutlu olurum...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Burak bey;

Bu arada resmiyeti kaldırsak güzel olurdu. Bana ismimle hitap edebilirsin. Hatta çok da mutlu olurum...
tabı kı kutlu:) bende kı meslek hastalıgı bakma sen bana:)bırde ankara da gercekten oksuz evlat gıbıyız keske uzak mesafeler olmasa..

Guncel 100 tl yada yellow tang, blue tang falan takas olabilir.

f460b18af35f3088cf1a1a01c0ecab01.jpg

Guncel

Güncel

a1bf2b9d32de1affd0ea1ee789b0a244.jpg

100 tl yada blue tang, yellow tang falan takas olabilir. Altı üstü konuşulabilir.

Konu görüntüleyen kullanıcılar