Keşfet

Satılık Zoa Fag

amanının Burak kardeşiim sen şimdi bu resimdekilerdenmi verdin ! , valla herkes okusun harbi çok delikanlı adamsın ha..süper ya.deli bişey.

valla herkes okusun harbi çok delikanlı adamsın ha..
+1

Burak eğer varsa ufak da olsa bi parça ben de almak isterim yoksa da canın sağolsun kardeşim (Mantarlar için hala bekliyorum bu arada
default_tongue%20(1).gif
) Alan arkadaşlar güle güle büyütsün,haa bu arada laf aramızda ben bu zoa'nın 10'lu fragına baya bi para vermiştim burak gene hayrettin beyin dediği gibi delikanlılığını yapmış helal olsun diyorum. Saygılar.....

eyvallah arkadaşlar...

o sizin güzelliğiniz diyim ve kapatayım konuyu hemen :lol:

selam ettim bolcana...

burak bursa işini ayarladıgın an alabılrım cevabını beklıyorum

bak fırakalrı beklıyorum sozum soz

başka varmııııııı..... :rolleyes:

Merhaba Arkadaşlar,

Bu haftaiçi frag dağıtımlarını yapalım mı ?

Açıkçası ben de ağırdan aldım biraz - ki, tüm polypler'in açmasını bekledim diyeyim.

İyi ki de beklemişim, keza 1-1.5 frag'lık kısım fosfor yeşili çıktı - bi kısım da daha önce koyduğum resimdeki gibi değil ancak benzer renklerde... (o da güzel yani :D )

Herneyse,

Bismilah deyip istanbul içi dağıtıma başlıyorum...

ÖM atmazsanız çok sevinirim - keza doluyo sonra... :)

0 532 711 23 95

Selam ettim bolcana...

Merhaba,

İlk fag "gulgor" bey'e teslim edildi...

Diğer arkadaslara da dağıtıcaz bi şekilde :lol: (Cep numaram yazıyodu biyerlerde sanırım :D )

Selam ettim bolcana...

burak bey ben mustafa, ben de varım isteyenler arasında, ilerleyen zamandaki ilk satışınızda görüşmek üzere :)

Eğer fazla kalırsa bende talibim.

Bir dahaki turda benide isteye yazarsanız sevinirim. Teşekkürler..

burak polipler geleli 5 saat oldu açtılar papatya gibi resimdekiler olmasada gerçekten çok güzeller çok teşekkürler arkadaşım ümraniyeye yolun düşerse sana kokoreç sözümvar unutma :D

begenmene çok sevindim kardeş :)

merak etme, renklerini aldıkları zaman taç kısmı yeşil içi kırmızı tonu olacak ... içine sinmezse canlı iadesi alıyorum :)

selam ettim...

(kokorecimi isterim :lol: )

Konu görüntüleyen kullanıcılar