Keşfet

Satılık Zoanthidler

Deathgrip

Yeni Üye
Ad Soyad
Ömer Tanrıkulu
1 Numara - Karışık Frag

Üzerinde 2-3 çeşit, 12 kafa mevcut.

Fiyat: 10TL

(1 ay önceki fotoğrafı)

2 Numara - Yeşil Gövdeli

Tek çeşit, 30-35 kafa mevcut. Normal zoanthidlerden daha küçük boyutlarda olan bir tür.

Fiyat: 30TL

3 Numara - Mor Gövdeli/Kahverengi Uçlu

Tek çeşit, 55-60 kafa mevcut.

Fiyat: 50TL

4 Numara - Mor Gövdeli/Kahverengi Uçlu

Tek çeşit, 55-60 kafa mevcut.

Fiyat: 50TL

5 Numara - Yeşil Koloni

Tek çeşit, 100-120 kafa mevcut.

Fiyat: 120TL

6 Numara - Mor/Yeşil Koloni

Üzerinde 2 çeşit, 50-60 kafa mevcut. (40 kafa yeşil/mor ve 15 kafa düz mor renkli)

Fiyat: 60TL

7 Numara - Karışık Koloni

Üzerinde 3 çeşit, 100-150 kafa mevcut. (Yeşil ağızlı mor gövdeli/Turuncu ağızlı mor gövdeli/Ve arka kısımda düz mor renkli)

Genel olarak 3 çeşit yazdım ama dip dibe oldukları için bir sürü renk varyasyonu oluştu. En sevdiğim kolonilerden biri.

Fiyat: 150TL

8 Numara - Mor/Yeşil Koloni

Üzerinde 3 çeşit, 80-90 kafa mevcut. (Yeşil ağızlı mor gövdeli/Düz mor renkli/Ve mercanın hemen sağında bulunan düz yeşil renkli zoalardan)

Fiyat: 90TL

* Mercanların hepsi kayalarını kendiliğinden kaplamıştır. Yapıştırma yoluyla elde edilmiş frag değiller. Dolayısıyla sonradan kopma, ayrılma gibi durumlar muhtemelen olmayacaktır.

* İlandaki resimlerin üzerine tıkladıktan sonra açılan sayfada resimlerin üstüne tekrar tıklarsanız daha büyük boyutta açılacaklardır. Düz gözükmeyen resimleri üzerinde bekleyince çıkan tuşlar ile döndürebilirsiniz.

* Fotoğraflarda boyut küçültme dışında hiçbir düzenleme (renk, contrast vs.) yapmadım. Çeşitlilik olması açısından her mercanı farklı açılardan ve farklı flo kombinasyonları altında çekmeye çalıştım.

* Mercanları Kızıltoprak Shell, Ziverbey Müjdat Gezen Sanat Merkezi veya Kadıköy'de uygun bir yerden teslim edebilirim. Öncelikli tercihim elden teslim etmek. Şu aşamada kargo yapmayı düşünmüyorum.

* Özel mesajla iletişime geçerseniz çok sevinirim. :)

3 numara ayrıldı.

4, 7 ve 8 ayrıldı.

1, 2, 5 ve 6 güncel.

Moderatör tarafında düzenlendi:
ÖM attım.

1, 3, 4, 7 ve 8 ayrıldı.

2, 5 ve 6 güncel.

Ömer 2 numarayı da ben aldım.Bu tarafa yolun düşünce atarsan sevinirim.Saygılar

1 Numaraya yetişemedim kim aldıysa hayırlısı olsun tüm canlılar güzeller Ömer bey Yeni fraglarınızı bekliyorum .

Moderatör tarafında düzenlendi:
1 ve 3 numara satıldı.

2, 4, 5, 6, 7 ve 8 ayrıldı.

Ayrılanlardan satılmayan olursa ÖM atarmısınız?

Tüm canlılar satıldı.

Bu ilanda olan çeşitlerden uzun bir süre frag çıkmaz sanırım. Akvaryumda yine çok çoğalmış olan diğer türler için de yakın zamanda ilan açacağım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar