Keşfet

Satılık Zoantid Ve Xenia

gokalp

Yeni Üye
Ad Soyad
Gokalp Akgul
Merhaba

Aşağıdaki zoantid ve xenialar satılıktır. Kucukyalıdan teslim edilecektir.

30x30x30 plaka seklinde 3-5kg kaya uzerinde Pavona cactus ve 400-500 kafa kadar Zoantid 250tl

Uzerinde 20-30 kadar Xenia olan 1 kg civarı kaya ve 10-20 kadar Xenia olan kaya toplam 50tl

Uzerinde 25 civarı Zoantid olan kaya ve 10-15 zoantid 30tl

Uzerinde 60-80 civarı Zoantid olan kaya 40tl

Uzerinde 40-50 civarı Zoantid olan kaya 30tl

Akvaryumun diğer tarafındaki kayada 1-2 aiptasia var, fakat satıştaki kayaların uzerinde yoktur.

Selamlar

Gokalp

Zoantid kayaların ikisinde de 60-80 civarı kafa var. Dolayısıyla 30tl olanın fiyatı arttırıyorum. 2sinin de fiyatı 40tl. Gelen arkadas 2sinden birini secer.

Selamlar

Gokalp

xeniayı istiyorum ö.m attım.

Uzerinde 60-80 civarı Zoantid olan kaya 40tl lira olanı resim üzerinde xenia olanı benım ıcın rezerve edın lutfen ve nasıl alıcam sızden beyoğlunda oturuyorum karsıyı pek bılmıyorum metrobus ile falan nereye gelmelıyım yardımcı olursanız eger cok sevınırım..saygılar.(6. resim olan canlı) bırde om attım fakat gıtmıyor bılgınız olsun

Uzerinde 20-30 kadar Xenia olan 1 kg civarı kaya ve 10-20 kadar Xenia olan kaya toplam 50tl bunu almak isitiyorum ama size özel msj atamıyorum bana ulaşırsanız

evet bende beklıyorum

Arkadaslar

Xeniaları Linkinpark aldı.

Bilginize

Gokalp

Merhaba

Samurai 60-80 kafalık Zoantid'i sizden once rezerve etti. Aslında 2 tane Zoantid var 60-80 kafalık.

Kucukyalıya gelmek icin en iyisi Kabataş'tan deniz otobusune binmek. Ev 15dk yurume mesafesinde. Veya taksimden kalkan bostancı sarı minibusler olablir.

Ctesi için saati konusabiliriz.

Selamlar

Gokalp

Arkadaslar

Xenialar ve uzerinde 60-80 zoantid bulunan 2 kaya satıldı. Diğerlerinin satışı devam ediyor.

Selamlar

Gokalp

kütahyaya yollarmısınız

Konu görüntüleyen kullanıcılar