Keşfet

Scaper tank 50l olur mu

birolaltuntas

Yeni Üye
arkadaşlar foruma yeni bir üyeyim sizce elimde mevcut olan linkini verdiğim bu tanka deniz akvaryumu kurulumu olumlu olur mu şimdiden yorumlarınız için teşekkürler..

Foruma hoş geldiniz . 

Yeni alınacaksa bu fiyata deniz akvaryumuna uygun durso taşırma sistemli alttan sumplu bir sistem yaptırabilirsiniz. 

Elinizde bu ürün varsa , sadece tankı kullanıp askı bir ps ,  Led armatür , dalga motoru ekleyerek bir nano tank yapılabilir. 

teşekkür ederim değerli yorumunuz için, elimde bu tank halihazırda mevcut o yüzden bu tank ile yola koyulmak istiyorum ps, armatür ve dalga motoru için önerileriniz nelerdir? şimdiden çok çok teşekkür ederim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
dennerle marinus 60 kullanıyorum ben ama onun takımında bile modifiye yapmak gerekti

aydınlatma olarak bir sürü seçenek var, takımı bozmak istemezseniz dennerle'nin marinus olan aydınlatması yeterli gelecektir (36W olan),  yumuşak ve sert mercanlar bakılabilir

nano için yine bir sürü dalga motoru mevcut

protein skimmer tunze 9001 tavsiye ederim hem alan kaplamaz hem canavar gibi çalışır

su tamamlama lazım yazın şart kışın da ps in düzgün çalışması için gerekli   çok küçük ve kullanışlı

ben mekanik filtrasyon ve yüzey skimmer olarak tunze 3161 filtre aldım aktif karbon ve sünger ile kullanıyorum alternatif olarak şelale filtre kullanabilirsiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konu görüntüleyen kullanıcılar