Keşfet

Schuran 120 Aquabee 2000/1 Motorlu

Luwino

Yeni Üye
Ad Soyad
Efe
Selamlar, yeni tankımın yandan sumplı olması üzerine açıkta duran Schuran 120 sesli çalıştığı için satma kararı aldım. Alttan sumplı bir tankta duyulmuyor sesi fakat Sump açıktaa olunca gerçekten rahatsız edici bir ses yaratıyor. İstanbul'dan Nac7 diye almıştım fakat gönderen arkadas Schuran 120 yollamıstı biliyorsunuzdur konumdan. Ps, kargo falan derken bana 250TL'ye geldi ve bu fiyattanda satıyorum daha aşağıya veremem. Curve 7 ile takas düşünebilirim üstü konusulur. Toplaması oldukça güzel kaçırılmıyacak eski sistem bir ps.

İletişim: 0535 926 20 63

Fotoğraflar;

b878mb.jpg

ydZdgj.jpg

Güncel.

Güncel.

Motorun fiş giriş tarafında typ07 diye bir yazı var mı?

Bu arada gövde temiz görünüyor, kırık çatlak tadilat yok gibi...

Sadece bir kova suya birazcık porçöz atıp biraz bekletmek lazım, bir kaç saat içinde pırıl pırıl akrilik sıfır cihaz gibi çıkar kovadan:)

Motorun fiş giriş tarafında typ07 diye bir yazı var mı?

Bu arada gövde temiz görünüyor, kırık çatlak tadilat yok gibi...

Sadece bir kova suya birazcık porçöz atıp biraz bekletmek lazım, bir kaç saat içinde pırıl pırıl akrilik sıfır cihaz gibi çıkar kovadan:)
Fiş girişinde M06B yazısı var. Onun dısında aynen temiz sadece sirkeli suda bekletilip temizlenmesi gerek :) Aquabee 2000/1'in sesi , Sump altta oldugunda anlasılmıyordu fakat yandan sumplıya geçince açıkta oldugu için rahatsız edici bir sesi var.

Güncel.

Güncel.

Aynisindan kullaniyorum siddetle tavsiye ederim
Guzel yani 2000 lt olan herhangi kafa mitoru ile calisiyor. Motor duz pervane bildigimiz kafa mitoru... Cirpici derdi yok...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de ps nin çalışmasına bizzat şahit oldum. Hatta bu marka ps yi ilk kez çalışırken gördüm. En ufak bir sıkıntısı yok.

Gayat efektif bir şekilde çalışıyor. Ercan beyin dediği gibi de motor problemi asla olmaz. Düşünen arkadaş varsa bence Ege den foto istesin, temiz ve güzel bir ps.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Güncel.

Konu görüntüleyen kullanıcılar