Keşfet

Schuran Jetskim 100 (eheim 1250)

Reefland Akvaryum

Yeni Üye
Ad Soyad
Hagop AYDEMİR
1-Toplamda 9 ay kullandığım Ps'min temizlik yaparken iç parçası elimden düşme sebebiyle parçalara ayrılmadan simetrik bir şekilde kırılmıştır.Tangit ile milimetrik olarak geri yapışmıştır ve o haliyle 8 ay'dır kullanılmaktadır toplamasında ve efektif çalışmasında hiçbir sorunu yoktur motoru da 9 aylık eheim 1250'dir.Satma sebebim çırpıcı'lı bir skimmer'a geçtiğimden dolaydır akvaryumumda nitratım'ın 5'i(Tropic Marin) geçtiğini hiç görmedim.300 litrede fazlasıyla iş görür.Sirke ile temizledim pırpl pırıl alacak arkadaşa her türlü teknik destek veririm gerekirse birlikte sisteme kurabiliriz de...

FİYATI: 225 TL ( Motoru 250 Tl'ye köşk akvaryumdan alınmıştır)

2-250g'lık paket hiç kullanılmamış 3 Adet JBL elyaf (direk koyulabilir ps'de taşma yapmaz) 25 Tl

aqua macro 350p yi sattıktan sonra çok arayacağım bir model bu hagop abi. :) inşallah ikimizin işide çabuk görülür

İnşallah uğur'cum :) bekleyeceğiz.Görüşmek üzere...

Schuran jetskim 100 Uğur arkadaşımıza rezervedir.

Tekrar GÜNCELDİR...

Hagop, ps 'i ben alıyorum. Yarın çok acil almam lazım. İş yerinde olacağım getirebilirmisin? Şu an itibariyla Tunze PS 'im kırılmış durumda ve sistem PS ' siz durumda. Özel mesaj atıyorum. Acil dönüşünü bekliyorum.

Teşekkürler Hagop, çok saol.

PS alınmıştır.

Rica ederim Özdemir inşallah işini görür görecektir de zaten eminim, güle güle kullan.Saygılar...

Dün akşam kurdum ve sump 'a biraz uğraşarak sığdırdım. Toplamaya başladı, teşekkürler Hagop.

PS Özdemir'e Satılmıştır güle güle kullabması dileğiyle.

GÜNCELDİR...

2-250g'lık paket hiç kullanılmamış 3 Adet JBL elyaf (direk koyulabilir ps'de taşma yapmaz) 25 Tl

Konu görüntüleyen kullanıcılar