Keşfet

Schuran Jetskim 120

axafatih

Üye
Ad Soyad
Fatih Özkaya
Fotografları dün akşam temizleyip sumptan çıkardığımda çektim.Görüldüğü gibi sıfırdan farksız.

450-tl

812.jpg

816.jpg

819.jpg

823.jpg

831.jpg

güncel

Bir kaç gün nete giremeye bilirim

tel: 0530 313 06 00

Bir iki arkadaş toplamadığı için mi değiştiriyorsun diye sordu.Cevabı burdan vereyim.Toplaması ile ilgili sorunum yok fakan balık yüküm oldukça arttı küçük balıklar haricinde 3 tane tangim var ve almayı düşündüğüm balıklarda olduğundan çırpıcılı bir ps almak zorunda kaldım.

Resimde yaklaşık 1-1,5 günlük topladığı var

844.jpg

GÜNCEL

2000/1 çırpıcılı değilmiydi?? bu üzerindeki venturimi??

2000/1 in çırpıcılısı varmı bilmiyorum ama bendeki venturi

2000/1 çırpıcılı değilmiydi?? bu üzerindeki venturimi??
aquabee 2000/1 normalde düz palli pervaneye sahip bir mıknatısla gelir.Bazı skimmer fabrikaları aquabee ile özel anlaşma yapıp sadece motor bloğu alırlar ve içerisine kendi yaptıkları çıpıcıları koyup çırpıcılı skimmerlar üretip piyasaya sürerler.Schuranlar venturi prensibiyle çalıştığından aquabee ler standart haliyle kullanılıyor schuranlarda, yani sadece itici motor olarak, yani düz palli pervaneli olarak, 2000lt/s su debisi, 3.0m hmax. performans veren hali ile...

aquabee 2000/1 normalde düz palli pervaneye sahip bir mıknatısla gelir.Bazı skimmer fabrikaları aquabee ile özel anlaşma yapıp sadece motor bloğu alırlar ve içerisine kendi yaptıkları çıpıcıları koyup çırpıcılı skimmerlar üretip piyasaya sürerler.Schuranlar venturi prensibiyle çalıştığından aquabee ler standart haliyle kullanılıyor schuranlarda, yani sadece itici motor olarak, yani düz palli pervaneli olarak, 2000lt/s su debisi, 3.0m hmax. performans veren hali ile...
Açıklama için çok teşekkürler.

Güncel

Güncel

Duruyormu hala. Bir arkadaşa lazım..

güncel

Sumpta yer olmadığı için kuramadığım 9w atman uv 50-tl

Resimlerini yarın eklerim.

Güncel

Schuran Jetskim 120 pazarlıksız 400-tl

UV filitresi 40 tl herhangi bir canlı ,mercanla takas olur.

1159.jpg

1174.jpg

güncel

GÜNCEL

Konu görüntüleyen kullanıcılar