Keşfet

Şeker Pembesi Bta Anemon Satılık

Valla ben yeni kuruyorum tanki :) su bile dolduramadim daha bu aksam insallah :) yoksa aldiydim :) )

Siz kurun zamanı geldiğinde ben size ayarlarım :) ) içinizde kalmasın ama aynı renk zor olur

Kismet belki ayni rengide cogaltirsiniz :) cok tesekkur ederim tank oturunca yapiscam yakaniza ;) :) :)

Hayırlı olsun inş sağlıklı canlılar beslersin

Valla ben yeni kuruyorum tanki :) su bile dolduramadim daha bu aksam insallah :) yoksa aldiydim :) )
yeni kuruyorsunuz hayırlı olsun, bta anemona rengini veren tentaküllerinde yaşayan dir,  ışık ve fotosentez sonucu rengi dahada belirginleşir ama siz avatarınızdaki anemonu alıp yetersiz ışıkla sürekli karides protein ağırlıklı besleme yaparsanız, kötü su şartlarında zamanla rengini kaybedecek yahut beyazlayacaktır. yeni arkadaşımız , böylece yolu görmüş oldunuz, nasıl yürümeniz gerektiğini de biçimlendirirsiniz umarım,

Moderatör tarafında düzenlendi:
yeni kuruyorsunuz hayırlı olsun, bta anemona rengini veren tentaküllerinde yaşayan zoaxanteller dir, ışık ve fotosentez sonucu rengi dahada belirginleşir ama siz avatarınızdaki anemonu alıp sürekli karides protein ağırlıklı besleme yaparsanız, kötü su şartlarında zamanla rengini kaybedecek yahut beyazlayacaktır. yeni arkadaşımız , böylece yolu görmüş oldunuz, nasıl yürümeniz gerektiğini de biçimlendirirsiniz umarım,
Evet biliyorum zaten kurmus olsam bile en az bir 6 ay gecmesi lazim :) yoksa bakmanin ne kadar for oldugun farkindayim. Ama seker pembesinin renkleride cok guzel umarim ilerde :)

Canlı ithalattan yeni geldi aynı renk çıktığı için birini satıyorum beni eleştiriyosanız şayet aydınlatmamda ve su şartlarımda hiç Bi sıkıntı yok ve daha hiç karides vermedim:)

Anemon rezerve edilmiştir:)

Anemon ümit bey tarafından alınmıştır hayırlı olsun

hayırlı olsun gitti benim anneeeemon :( (şaka bir yana sağlıkla bakıp buyutmenizi diliyorum )

Konu görüntüleyen kullanıcılar