Keşfet

Selamlar.

Resifist

Yeni Üye
Ad Soyad
Kazım
Merhaba değerli hobiciler. Sizleri saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Yıllardır pet-shop ve sosyal mecralarda gördüğüm ve insanı gerçekten kendisine hayran bırakan bu hobiye başlamak üzerine 120x60x60(Alttan sumplu) ebatlarında bir akvaryum kurulumunu henüz bitirmiş bulunmaktayım. Kabaca 1 hafta 10 gün öncesinde kurulum bitmiş, şu an ekipmanlar çalışmakta(Ps dahil) ve diatom sürecini beklemekteyim. (Ro-Su, 1025 tuzluluk, kum, kaya, start-up ve bir kaç günde bir yem, aydınlatma gün simülasyonu) Daha önce bu tarz hobilerde tecrübe sahibi olmamam sebebi ile engin bilgilerinize ihtiyaç duymaktayım. Yardımlarınız ve paylaşımlarınız için bütün forum ailesine teşekkür eder, hepinize mutlu ve sağlıklı, sürdürülebilir resif hobisi dilerim. 

Ekli dosyayı görüntüle 60966

Ekli dosyayı görüntüle 60967

Ekli dosyayı görüntüle 60968

Selam, hayırlı olsun. Kurdugunuz sıstemı cok begendım, uzun soluklu olmasını dılerım.

Kurulumunuz hayırlı olsun. Umarım az sorunlu bol keyifli olur

Kaya tasarımınız derinlik hissi veriyor, ben beğendim;Ne yüksek ne alçak.Olması gerektiği gibi.

Merak ettiğiniz soruları (gün sim. hakkında veya akvaryumu yemleyerek N.bakterilerini çoğaltmak vb) daha spesifik ve konu üzerine yazarsanız.Forum üyeleri tecrübe ettiği konuyu daha rahat dile getirebilir.

Mutlu hobiler dilerim 

Konu görüntüleyen kullanıcılar