Keşfet

Seramik Kaya

AKIN

Yeni Üye
Ad Soyad
akın
Akvaryumun seramik kayasını değiştirdiğimden boşa çıkan korellenwert seramik kayayı satıyorum.Komple korelinalg kaplıdır.Resimde mercanların altında görülen seramik kayadır.

Fiyat 300 TL

Ebatları Genişlik 60 cm Yükseklik 35 cm dir.

Telefon 0535273 1440

Eskişehir

Kargo yapılır

Ekli dosyayı görüntüle 19260

güncel 225 tl

Merhaba hala aktif mi acaba ilanınız? Tam olarak hangi model bu kaya, Ekstrem' in sitesinden link verebilir misiniz? İstanbul' a nasıl kargolarsınız, kutu içinde kırılmayacak gibi köpük vb. yapabilir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba hala aktif mi acaba ilanınız? Tam olarak hangi model bu kaya, Ekstrem' in sitesinden link verebilir misiniz? İstanbul' a nasıl kargolarsınız, kutu içinde kırılmayacak gibi köpük vb. yapabilir misiniz?
Evet hala aktif  istediğiniz şekilde kargolayabilirim.

Bunun göndermiş olduğum resimin bir benzeridir.

Merhaba;

Korallenwelt Miniriff mi yoksa Maxiriff mi acaba bunun modeli?

Maxiriff 50cm ise 1. benim :)

güncel

:) 150TL ye bırakacağınızı geçen hafta bana söylemiş olsaydınız kaya bende, para sizdeydi şimdiye kadar Akın Bey :)

:) 150TL ye bırakacağınızı geçen hafta bana söylemiş olsaydınız kaya bende, para sizdeydi şimdiye kadar Akın Bey :)
siz benden hem indirim hemde cargo üçretini istemiştiniz.cargo üçretini karıştırmasaydınız ben size o indirimi zaten yapacaktım.buyrun üçretini hesaba yatırın ilk talip siz olduğunuz için size göndereyim.

siz benden hem indirim hemde cargo üçretini istemiştiniz.cargo üçretini karıştırmasaydınız ben size o indirimi zaten yapacaktım.buyrun üçretini hesaba yatırın ilk talip siz olduğunuz için size göndereyim.
tel-0535 2731440 hala talip iseniz iletişime geçebilirsiniz

Sağolun Akın Bey başkasının kısmetine engel olmayayım. Açıkçası ben taa geçen hafta o kayaları alacaktım sizin dediğiniz ücretlere zaten ama kargoda kırılmasından korktuğum için cesaret edemedim. Alana hayırlı olsun, bana öncelik verdiğiniz için teşekkür ederim.

kaya satılmadıysa talibim özelden hesap numarasını çıkarırsanız yarın görüşelim saygılar

Konu görüntüleyen kullanıcılar