Keşfet

Seramik Mil Ve Tatlı Su Ekleme Şamandırası

yekim

Yeni Üye
Ad Soyad
Yusuf
Hydor Koralia 3 için 2 adet seramik mil ve tatlı su ekleme ünitesi için şamandıra arıyorum ikisini birlikte gönderebilecek arkadaş arıyorum.
Ucuz ürünler olduğu için kargo parasından tasarruf edelim.
Tel:05533213883
Yer:Samsun

Selam, bende 220V çok özel bir şamandıra sistemi var. Direkt motoru buna bağlayabiliyorsunuz, normal o hep gördüğümüz miniklerden değil, büyük bir şey ve suya giren yerinde elektrik yok falan gerçekten farklı bir ürün. Ebay' den galiba $30 lu bir şeylere almıştım, 60 TL den verebilirim size, alıp sadece motor bağlayacaksınız o kadar. Ben neden kullanmıyorum? Çünkü Çin' den gelmesi 2 ayı buldu, ben de kargoda kayboldu sanıp başka bir tane daha istedim, 2 tane oldu bende. Koralia için aynı millerden aldım ben, Teleskop Akvaryum' da vardı galiba 25 TL ye almıştım.

Selam, bende 220V çok özel bir şamandıra sistemi var. Direkt motoru buna bağlayabiliyorsunuz, normal o hep gördüğümüz miniklerden değil, büyük bir şey ve suya giren yerinde elektrik yok falan gerçekten farklı bir ürün. Ebay' den galiba $30 lu bir şeylere almıştım, 60 TL den verebilirim size, alıp sadece motor bağlayacaksınız o kadar. Ben neden kullanmıyorum? Çünkü Çin' den gelmesi 2 ayı buldu, ben de kargoda kayboldu sanıp başka bir tane daha istedim, 2 tane oldu bende. Koralia için aynı millerden aldım ben, Teleskop Akvaryum' da vardı galiba 25 TL ye almıştım.
Benim için ikisini bir kargolarsaniz parayı gondereyim hemen

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eminönü' ne gidersem alırım sizin için ama ne zaman giderim belli olmaz ki :-(

Şamandırayı bu arada Uğur Abi istedi, ona göndereyim mi?

Siz ona söz verdiyseniz ona verin hocam. Ben başka sekilde hallederim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu görüntüleyen kullanıcılar