Keşfet

Sessiz çalışan Hava Motoru Tavsiyesi

line03

Yeni Üye
Ad Soyad
Salim YAZICI
Kullandığınız bildiğiniz tek çıkışlı da olabilir ses yapmayan bir hava motor u tavsiyesi lazım

Bence hepsi ses yapıyor, hava motorunu eğer balkon yada pencereye yakınsanız, bir kutuya koyup dışarı koyun derim, sıfır ses oluyo valla :)

Bulabilirseniz schego diye bir marka var üstüne tanımam :)

eheim ... check valve kullanın su motora kacarsa ses cok artar

salim , kardeşim , şu ana kadar kullandığım en sessizi eheim di, ama kısa süre sonunda kaçınılmaz son, o tırrrrr sesini duymamak için gece kapatıyorsun.

başka markaları bilmem ama denemek lazım , deneyenleri dinlemek lazım.

hayrettin abi sen check valve kullandınmı elektrık kesıldıgınde motora belki su kacmıstır o yuzden ses yapmıstır yoksa ben hıc sıkıntı yasamadım

mehmedim , valf yok. ben motoru artemia için filan kullanıyorum,yani keyfe keder. bir ara içini açar bakarım ( az sonra açayım bari, gece gece hehehe )

baktım , tertemiz, bütün vidalarını güzelce sıkıp kapattım .ses çok değişmedi.

maalesef sıfır ses mümkün değil ama yine de en sessizi eheim. strafor kutuya koyup ses sorununu çözenler var ama ben denemedim....

O kadar para vericeğime hava motoruna bence macro alırım sumpta motoru kalır dışardada ps gövdesi =)

Barış ım sump 15 cm :)

salimcim hakkaten hava motorunu nerde kullanıcaksın ( akvaryumda ), sana zihni sinir projesi düşünelim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
ilahi azrail sen adamı öldürürsün, PS nin gövdesine gerek yokki hehehe..sadece cücük bir motor yeterli, yani suyu köpürtüp hava yapması için. azıcık hortum ve girişi-çıkışı düzgün ufak bir motor.

eminönünde 10 tl ye var bişiler.

ama salim tam ne için kullanıcak bilmiyorum.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri