Keşfet

Sewatec den alışveriş ?

trkz89

Yeni Üye
Ad Soyad
Kürşat aladağ

selamlar Malesef ülkemizdeki ürün çeşidinin yetersizliği yada yedek parça ihtiyacı yüzünden yurt içinde bulamadığım bir ürünü bu siteden almak istiyorum. Taxfree olması vs için burayı seçtim daha önce alışveriş yapan tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba ? 

Selamlar;

Ben alım yapmıstım. Shipping cost pahali malzeme agirligina bagli olarak artıyor 33 euro minimum ucret, tasıyıcı DHL. Alacagınız malzemeye ve GTIP numarasına gore devlete ithalat ucreti (import fee ve customs fee birbirinden farklı kalemler) odemeniz gerekebilir. Kolay gelsin.

brgds

Nayır

oradan parsel dışında mal alamıyorsunuz. Ama Kimi zaman kuralları değiştiriyorlar sanırım.

shop meeraquaristik ten alışveriş yapabilirsiniz. Almanya'dan gelir 1 haftayı geçmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Selamlar;

Ben alım yapmıstım. Shipping cost pahali malzeme agirligina bagli olarak artıyor 33 euro minimum ucret, tasıyıcı DHL. Alacagınız malzemeye ve GTIP numarasına gore devlete ithalat ucreti (import fee ve customs fee birbirinden farklı kalemler) odemeniz gerekebilir. Kolay gelsin.

brgds
Ps alacağım %15 indirimi var yaklaşık kargo ücreti ile aynı oluyor. Kargo ücretsiz gibi. Taxfree olduğu için %19 da oradan düşüyor, gümrükte %18 bir ödemem olur gibi düşünüyorum doğru mu düşünüyorum ? İmport fee customs fee den kastınız nedir ? Şu an tek korkum dhl ile ilgili anlatılan depoya sokup depo ücreti talebi gibi söylentiler 

Nayır

oradan parsel dışında mal alamıyorsunuz. Ama Kimi zaman kuralları değiştiriyorlar sanırım.

shop meeraquaristik ten alışveriş yapabilirsiniz. Almanya'dan gelir 1 haftayı geçmez.
Ödeme sayfasına kadar bir sıkıntı çıkartmadılar ama kararsızlıktan alamadım. Meeraquaristik ile arasında 50 Euro fark var kargo için hangi şirketi kullanıyorlar bir bilginiz var mı ? 

Sewatec ile bir arkadaşa ps almıştık. Sorun çıkmadı. Ptt ile geldi, %18 ek vergi ve kargodan başka masraf çıkmadı. Model nedir?

Mc500 alacaksınız sanırım. Bir site daha vardı. Aquapro2000

bu yazılanlar sorunsuz güvenilir siteler

Mc501 alayım dedim şu an mc500 var ama çok eski bozulursa elimde bir alternatif olsun istiyorum 

Nayır

Bunu ben de kullanıyorum, kargo ücreti dışında bir sıkıntısı yok. Yine de güncel vergi düzenlemelerine bir göz atın.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri