Keşfet

Sicce Multi 5800 Geri Dönüş

comandon

Yeni Üye
Ad Soyad
Emre Dönmezer
Elimde bulunan 5800 lt/h kapasiteli geri dönüş motoru satılıktır. Büyük bir akvaryumda kullanmak için

almıştım fakat üniversitemin yoğunluğu nedeniyle başka bahara kaldı. Ürünü yine buradan almıştım alan

arkadaş ürünü 0 alıp 2 ay kullanmış ben hiç kullanmadım.

Fiyatı 150 ytl dir veya 2000-3000 litre geri dönüş motoru + değerinde bir şey ile takas olabilir.

İletişim: ö.m Teslimat: Kadıköy/Ataşehir/Taksim

Ö.m atdım.

Güncel

Elimde bulunan 5800 lt/h kapasiteli geri dönüş motoru satılıktır. Büyük bir akvaryumda kullanmak için

almıştım fakat üniversitemin yoğunluğu nedeniyle başka bahara kaldı. Ürünü yine buradan almıştım alan

Fiyatı 150 ytl dir veya 2000-3000 litre geri dönüş motoru + değerinde bir şey ile takas olabilir.

Elimde aquabee 2000 up motor var isterseniz takas edebiliriz ve üzerine 2 ay kullanılmış sunsun marka 5000 lt. mıknatıslı sirkülasyon motoru verebilirim...

Sirkülasyon motoruna ihtiyacım yok teşekkürler..

Güncel . . .

Güncel

Güncel

Bu motor kaç watt acaba?

Sicce Multi 5800 Dry Wet

H-max: 380 cm

Q-max: 5800 l/h

90 W

Güncel.. 130 ytl yada Aqubee 2000 + 60 ytl, 2000.1 + 40 ytl

Satılmıştır... Teşekkürler..

Konu görüntüleyen kullanıcılar