Keşfet

SIFIR 100 x 100 x 60cm Akvaryum ve Ağaç Karkas Mobilyası Aldığımın Yarı Fiyatına

kar_delen6

Yeni Üye
Ad Soyad
Eser
Merhaba;

Akvaryumu yavru timsahım için yaptırdım ama bir ölçüm hatası yüzünden asansöre sığmadı ve 6. kata da çıkaramadığım için şuan bahçede duruyor :-( 100 x 100 x 60cm dir ve 8mm camdan kayıtlı-kuşaklı çok sağlam yapılmıştır, imalatçısı tatlı suda çok bilinen Yağmur Akvaryum'dur. Altında sudan etkilenmeyen ağaç karkas çok sağlam bir mobilyası vardır. Timsah akvaryumu olacağı planlandığı için sump sistemi ve borulama yaptırmamıştım ama istenirse delinip borulama yapılabilir veya çok daha kolayı arkadan hiç delmeden Overflow Box ile sump lı kocaman bir akvaryuma dönüştürülebilir. Overflow Box aşağıdaki linkten 36 USD ye alabilirsiniz, gayet sessiz ve hiç delik olmadan sump bağlamak için çok kolay bir yöntemdir. Yurt dışından alışveriş yapmıyorsanız ben alıp size getiririm. Denemek için su doldurdum sonra 2 gece dolu durdu ve boşalttım. Hiçbir kaçırması vb. yoktur.

Akvaryum bahçede durduğu için acil satmak istiyorum ama bedavaya da vermek istemem açıkçası. 600 TL maliyetim oldu ve 300 TL ye satmayı düşünüyorum. Almak için Kurtköy Sabiha Gökçen taraflarındaki evime bekliyorum. Bende büyük bagajlı Hyundai İX35 araç var ve gayet güzel sığıyor ona ama Doblo vb. olsa çok daha kolay taşınır. Mazot parası ödenirse bir arkadaşımın kamyonetiyle istenilen yere götürülebilir. İrtibat ÖM veya 0532 3667566  

34yebeq.jpg

21n051l.jpg

xekeae.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
300 tl ye hamal tut yukarı çıkart daha iyi bence.Hatta yardıma ihtiyacın varsa bende geleyim.

Çok teşekkür ederim teklifiniz için. İlkbahara doğru bahçeli bir eve çıkacağım, onun bahçesine timsah için kapalı bir havuz yapmayı düşünüyorum. Akvaryumu bu kışı geçirene kadar içinde dursun diye düşünmüştüm ama zaten şimdilik yavru ve küçük olduğu için büyük bir İKEA plastik kabında bu kışı geçirecek...

İlan güncel 250 TL, behçeden yok etmem lazım...

Bu akvaryum hacminin %10 kayası + kumu ve overflowa kadar suyu taşırmı acaba, eğer problem çıkmayacaksa sehpasında bence fiyat çok iyi, ama sanki timsah, kaplumbağa vs için yapılmış gibi yani sehpası biraz zayıf duruyor tıka basa doldurulursa..

Yok Cihan ben adamlara timsah akvaryumu demedim ki. Yapan firma Yğmur Akvaryum'u bilmem bilir misin, tatlı suda çok meşhurdurlar ve tüm akvaryumcularda onların akvaryumları vardır. Sehpası 1 ton taşır dedi sahibi Taner Bey bana ve fotoğraflarda görünmeyen ortada bir tane daha büyük ağaç kayıt var akvaryumun tabanının tam ortasını desteklesin diye. Sehpa bizim deniz akvaryumcularının da kullandığı o sudan etkilenmeyen ağır ve sağlam fırınlanmış bilmem ne ağacı var ya ondan. Birleştirmelerde köşelerin hepsini biribirine bağlayan özel bir yapıştırıcı ve vidalar + bunlardan sonra da fotoğraflarda pek görünmeyen ve köşeleri bağlayan köşebent vidalı birleştiriciler var metal...

eser bey 2.5 güvenlik faktörü cam kalınlığı hesaplama aracında cam kalınlığı 9 mm çıkıyor bilginize...

Mehmet Bey akvaryumda altta ve üstte kayıt-kuşak var (taban camı 10mm bu arada) ve üstte ortada da 8mm camdan kocaman bir extra kayıt daha var. Üstte 5cm pay kalıp max. 55cm su doldurulacağı için 8mm cam 2.5 güvenlik payıyla çok rahat kurtarıyor, tüm tablolardan bakabilirsiniz. Zaten, yukarıdaki ilk mesajımda yazdığım gibi, akvaryumu ben bahçede ağzına kadar su doldurup 2 gece denedikten sonra satışa koydum. Akvaryumu 35 senedir akvaryum yapan, bu işe Teknik Akvaryum ile beraber başlayan ve şuan tatlı suda akvaryumcuların tümünde ürünlerini görebileceğiniz Yağmur Akvaryum yaptı, isimleri yeter...

Mehmet Bey akvaryumda altta ve üstte kayıt-kuşak var (taban camı 10mm bu arada) ve üstte ortada da 8mm camdan kocaman bir extra kayıt daha var. Üstte 5cm pay kalıp max. 55cm su doldurulacağı için 8mm cam 2.5 güvenlik payıyla çok rahat kurtarıyor, tüm tablolardan bakabilirsiniz. Zaten, yukarıdaki ilk mesajımda yazdığım gibi, akvaryumu ben bahçede ağzına kadar su doldurup 2 gece denedikten sonra satışa koydum. Akvaryumu 35 senedir akvaryum yapan, bu işe Teknik Akvaryum ile beraber başlayan ve şuan tatlı suda akvaryumcuların tümünde ürünlerini görebileceğiniz Yağmur Akvaryum yaptı, isimleri yeter...
doğru ben 60 cmden hesaplamıştım, hayırlı satışlar fiyat hesaplamasına görede bedava gibi:), iyi satışlar..

Eser , bu ölçülerdeki tankı kısa sürede satamazsın kolay kolay, 50 tl de yapsan zor gibi, bence falçata ile dal silikonlara camları sarıp sarmala koy bir kenara, sehpayı satabilirsin belki, yada ayrı iş görebilir üstüne mdf yi koy atölyede çalışma masası olsun diy işler için :)

Kış geliyor ve akvaryum bahçede; biri alır diye düşünüyorum, güzel akvaryum çünkü. Sana hediye edeyim?

Maalesef çok oldu satılalı :-(

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri