Keşfet

Sifir Nano Akvaryum Ambalajinda

agilacan

Yeni Üye
Ad Soyad
Ali
ARKADAŞLAR ELİMDE 3 ADET VAR OTURMA GRUBUMUZDAKİ ARKADAŞLAR İLE BERABER ALMIŞTIK AMA KULLANAMADIK DAHA BÜYÜĞÜNÜ ALDIK ŞİMDİ BUNLRI SATIYORUZ

HER BİRİNİN ADET FİYATI 350 LİRADIR KUTULARI DAHİ AÇILMAMIŞTIR RESİM TEMSİLİ RESMİDİR , AMA AYNISI ZATEN , 1 TANESİNİ ÇEŞİTLİ REAKTÖRLER VEYA TEMİZ KULLANILMIŞ OSMOS'LA TAKAS EDEBİLİRİM,

OTOBÜSLE VEYA KARGOYLA KARŞI ÖDEMELİ YOLLARIM İSTENİLEN YERE

Ö.M. İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM MASA BAŞINDA OLDUĞUM İÇİN GÜNDE 10 SEFER FORUM'A GİREBİLİYORUM,

ARKADAŞLAR ELİMDE 3 ADET VAR OTURMA GRUBUMUZDAKİ ARKADAŞLAR İLE BERABER ALMIŞTIK AMA KULLANAMADIK DAHA BÜYÜĞÜNÜ ALDIK ŞİMDİ BUNLRI SATIYORUZHER BİRİNİN ADET FİYATI 350 LİRADIR KUTULARI DAHİ AÇILMAMIŞTIR RESİM TEMSİLİ RESMİDİR , AMA AYNISI ZATEN , 1 TANESİNİ ÇEŞİTLİ REAKTÖRLER VEYA TEMİZ KULLANILMIŞ OSMOS'LA TAKAS EDEBİLİRİM,

OTOBÜSLE VEYA KARGOYLA KARŞI ÖDEMELİ YOLLARIM İSTENİLEN YERE

Ö.M. İLE ULAŞIRSANIZ SEVİNİRİM MASA BAŞINDA OLDUĞUM İÇİN GÜNDE 10 SEFER FORUM'A GİREBİLİYORUM,

ali abi oturma gurubu ne allah aşkına :)

ya fazıl amma yaptın ha arkadaş grubuyla yaptığımız bir oturma grubu işte :)
tamam abi anladım :) öyle bir dedinki oturma grubu sanki çekyat yada köşe takımı koltuk takımı gibi oldu :)

hayırdır nanolar oturma grubuna olmadımı :)

sevgiler

Oturma grubu yani grupça toplanıp oturulan bir grup çağrışımı yapıyor.Fiyat güzel , hayırlı satışlar.

Oturma grubu yani grupça toplanıp oturulan bir grup çağrışımı yapıyor.Fiyat güzel , hayırlı satışlar.
oturma grubuna uymadı fazılım rengi tutmadı heral

tweaker kardeşim eyvaallah satılır inş.

güncel

güncel

Merhabalar

Biz bir su arıtma sirketiyiz. Türkiye'ye evsel reverse osmosis sitemleri ithal ediyoruz ve endüstriyel sistemleride üretiyoruz.

Bende bir karantina akvaryumu aramaktaydım, çok isabet oldu.

Size bu akvaryumun karşılığında, elbetteki kutusunda kullanılmamış çok kaliteli bir reverse osmosis verebilirim.

Eğer sizin için uygunsa lütfen beni cep telefonumdan arayın.

Seçkin : 0555 437 20 23

özelden mesaj attım arkadaşlar hepinize

mim arıtmaylada yarın telden görüşelim

güncel

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri