Keşfet

Sıfır Nano, Sıfır Sump, Sıfır Aydınlatma Ve Tunze 9002

karga tulumba

Yeni Üye
Ad Soyad
burhan
Zoa tankı yapmak için aldığım tank ve ekipmanlardır. Kullanılmadan satıştadır.

Akvaryum 60*40*30h ölçülerinde 3 tarafı ekstra clear, fabrika rodajlı, bağlantı adaptörü takılı  -- sıfır

2 bölmeli sump -- sıfır

60w cree led aydınlatma -- sıfır

tunze 9002 -- kullanılmış, tamamen çalışır durumda ancak kondisyonu çok iyi değil.

atman kafa motoru -- kullanılmış, sorunsuz çalışır durumda.

yeterince kum ve ölü kaya ile beraber.

parça satış yoktur ve olmayacaktır.

tamamı 500 tl.

yer Ankara çayyolu 

pazarlık yok zaten harcadığımın altında yazdım.

mobilyası ve boruları eksik, kurmayacağım için elden çıkartıyorum.

fotolar ektedir.

Ekli dosyayı görüntüle 26701

Ekli dosyayı görüntüle 26702

Ekli dosyayı görüntüle 26703

Ekli dosyayı görüntüle 26705

Ekli dosyayı görüntüle 26706

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mis gibi settir, harika fiyattır, günceldir.

Kaya, kendi yapımım:

4Z9LOY.jpg

pm2RVz.jpg

Ayrı satışa geçtim, akvaryum ve sump gönderildi.

PS tunze 9002, kablosunda kesik var ama elektrik kaçağı olmayacak şekilde bantlanmış. Tipik dur kalk problemi var. Bu bu zamana kadar gördüğüm 3. tunze 9002, daha öncekilerde de vardı. Kozmetiği genel olarak iyi değil ama toplamasında bir problem yok. Üç kuruşluk mal için yalan söylememek için eğrisi doğrusu ile yazıyorum. 120 den aldım, bu fiyata bu kadar oluyordu arkadaşlar. En azından mal iyi deyip 150 ye kakalamaya çalışmıyorum. Saygıma saygıyla karşılık verip pazarlık etmezseniz sevinirim. Özetle fiyat 120 TL

Kaya yerli ve endonezya kaya parçalarından oluşuyor. Epoxy ile yapıştırılmış. Üzerine özellikle torch, plate fungia falan düzmek için yapmıştım. nasip olmadı. fiyatı 50 TL

Aydınlatma 60 watt cree led, ayak aparatı vardır. Akvaryum ölçüsüne göre ayak da yapabilirim. Maliyeti 175 tl. 60 watt cree, daha bir şey aramaya gerek yok. Fanı pasif soğutucusu cartı curtu var. 175 TL.

Bir de DIY dc motorlu su ekleme ünitesi, çinden getirdiğim malzemeler ile yaptım. tanesi 60 tl. 2 tane var. Adaptörü kademe ayarlı, su basış yüksekliği ayar edilerek motorun ömrü uzatılabilir. Şekil yapma ile uğraşılmadan, sırf iş görülsün niyetiyle hazırlanmıştır. İyidir yani.

Daha fazla foto ile uğraşamayacağım. Fiyatlar zaten oldukça iyi. Ben de iyi adamımdır. Sıkıntı olmaz yani. Öpücükler.

Güncel olanlar:

Aydınlatma 60 watt cree led, ayak aparatı vardır. Akvaryum ölçüsüne göre ayak da yapabilirim. Maliyeti 175 tl. 60 watt cree, daha bir şey aramaya gerek yok. Fanı pasif soğutucusu cartı curtu var. 175 TL.

Bir de DIY dc motorlu su ekleme ünitesi, çinden getirdiğim malzemeler ile yaptım. tanesi 60 tl. 2 tane var. Adaptörü kademe ayarlı, su basış yüksekliği ayar edilerek motorun ömrü uzatılabilir. Şekil yapma ile uğraşılmadan, sırf iş görülsün niyetiyle hazırlanmıştır. İyidir yani.

Konu görüntüleyen kullanıcılar