Keşfet

Sistemde Değişiklik Dolayısıyla Satılık

ŞENGÜR

Yeni Üye
Ad Soyad
Yusuf
Tankımın hem yeri değişicek,hemde yetersiz gelen taşırma için ikinci delik açılıcak bu nedenle mevcut canlılarımı satıyorum.canlıların en yenisi 6 aylık.

Yellow tang L-XL boy 125 tl kuru yem,nori ayırt etmez,önden bakılınca gövdesi dış bükey ince zayıf olanlardan değil.1 yıldır bende

Golden Strip Maron clown L boy 30

2 adet chromis biraz büyükler o nedenle elinde küçük chromisleri olanlara tavsiye etmem.İkisi 50 tl

Mavi kuyruklu damsel 20 tl

sixlıne wrasse L boy 40 tl

cleaner shrimp L boy 40 tl

Octopus coral açtığında 14 cm civarı tantiküllerin ucu açık yeşil.90 tl

birde şu an biraz sorun yaşadığım star poliplerim var.biri yumruk büyüklüğünde kayayı sarmış durumda ancak kayada yosun sorunu var rengini atmış durumda,asıl rengi çimen yeşili,sağlığına kavuştururum diyene vermek istiyorum,iki adette onun yarısı kadar başka tür star polip var flo yeşil(frag sayılır) onların rengi yerinde ama şu an keyifsizler,onlarında balıkları alan arkadaşlara vericem,4 adette chonc.

tankta ciddi değişiklikler olucak kayalar ve kum çıkarılıp, taşırma tasarlanıp,yeni yerinde,yeniden kurulum yapılıcak o nedenle canlılar satılıcaktır.teslimat ortak bir yerde elden yapılabilir.

ulaşım:0535 882 14 62

Cleaner shrimp ve star polipler verilmiştir,kargo yapamıyorum malesef sadece istanbul içi ortak bir yerde elden teslim.

wrasse ve damsel verilmiştir.

Yellow tang verilmiştir.

güncel maroon clown,octopus coral,2 adet chromis.

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri