Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hele şükür şu para göz ticaret için sayfaları dolduranlardan fiyatı ö.m yazanlardan ona farklı buna farklı saçma sapan kişilerden kurtulduk inşallah şeffaf güzel bir düzenleme ve kurallarla bu site çok daha geniş kapsamlı olacağına inanıyorum Tekrardan Hayırlı olsun emeğe geçenlere saygılar.
İlk mesajımı 2016 da atmışım hala aynı kullanıcı adımlayım. 2016 mesaj yılım olsa da forumu çok daha eskiden takip ediyordum tabi ki. Umarım eski tadına kavuşur, whatsapp, Telegram gibi grupların soğukluğu ve hızlı tüketilişi gibi değildir forum.
Harika olmuş. hobinin bitmesine çok az kaldı. Bu zor günlerde umarım hobiye ve hayata tutunmaya çalışan hobici dostlarımız tekrar foruma gelir. Okur ve öğrenir.
Tekrardan herkese merhaba, hobiye veda edeli 4 yılı geçti.. şu sıralar yeni bir kurulum için hazırlanıyorken forumun açılması da denk geldi iyi oldu. Hayırlı olsun, inşallah ilgili ve verimli olur..
Herkese selamlar, uzun süre olmuş. Zaman geçmiş, aradan 10 sene geçmiş. Bu 10 sene bana acı ve tatlı günler yaşattı. Ama hiç bir zaman buradaki günlerim kadar güzel günler yaşatmadı. Resifimi bozduğumdan bellidir huzur bulacak yer aradım. Evlendim, iş değiştirdim falan. 10 sene sonra tekrar başlamak istiyorum. Tanıdıklarımdan kim varsa şimdiden onlara selam olsun. Elimde hiç bir malzeme yokken tekrar başlaması zor olacak bakalım