Keşfet

Sixline Wrasse

cello

Yeni Üye
Ad Soyad
Celal KIZILKAN
Sixline wrasse arıyorum.

Sixline Wrasse, wanted alive :D ahahhaha :)

[SIZE=14pt] [/SIZE]Hehe güzeldi.Elden mi arıyosunuz?Yoksa ithalatta gelmiş çoğu yere gördüm ben durumlarıda iyiydi.

Balık bulunmuştur, ilgilenenlere teşekkürler.

Onur, "alınık" lafına karşılık aradım. "Wanted" yazdım sonrada aklıma "dead or alive" geldi. Ölüyle işim olmaz diri arıyorum anlamında yazdım. :D

Gürdal Bey, 2.el bulsam daha hoşuma giderdi ama aqualityden buldum. Hala da var. Çok kibar balıkmış benimkiler gibi yüzsüz değil. Çok saklanıyo.

[SIZE=14pt] [/SIZE]Bende oradan bahsetmiştim zaten.Boy boy var orda sakinlerdi baya.Ama sağlıklılar yani :)

Pardon ama bu balık sahne arkası balığımı ?

Hiç akvaryumda dolaştığını görmüyorumda ???

İlk hafta genelde öyle oluyor , bir süre sonra ortama alışınca sürekli geziniyor.

Osman'cım ilk gün ortalıklarda, kayaların arasında filan görünüyordu. Hatta kayalarda birşeyleri tırtıkladığını gördüm. 2. günden itibaren ilana layık oldu. "Wanted dead or alive" :D

Dottyback halen akvaryumunuzdaysa o zaman endişelenebilirsiniz.

Dottyback yaklaşık 1 aydır yok ortalarda. Yeme filanda gelmiyor. Bende mevta olduğu kanaatine vardım. :(

sixline wrasse kadar yüzsüz açgöz balık yoktur herhalde. 1 ay önce aldım ilk gün saklandı. Şimdi yem granül atıyorum ilkini kapıyor, ikinciyi dudaklarının arasına sıkıştırıyor üçüncüyü de takip ediyor yem nereye düşecek diye.
default_tongue%20(1).gif

Dottyback yaklaşık 1 aydır yok ortalarda. Yeme filanda gelmiyor. Bende mevta olduğu kanaatine vardım. :(
slm benimde hoşuma giden bir canlı ama malisef yaşatamadım iki gün oldu alalı akv girdi bir o haliyle gördüm bir de yerde yatarken farklı bir başlık altında bu canlılarla ilgili bir başlık vardı dedikleri gibi artık eskisi gibi sağlıklı canlılar gelmez oldu malisef ticari beklentiler bu hobiyi ilerletmiyor.

Konu görüntüleyen kullanıcılar