Keşfet

Skimmer toplamıyor

Merhouse

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

Yıllardır pro bir şekilde tatlı su akvaryumum vardı artık tuzlu su akvaryumuna geçiş yaptım ancak bilmediğim bir çok konu var yardımlarınıza ihtiyacım var.

Ps bubble magus curve 9 var ama malesef toplamıyor herhangi bir seviyede çalıştırıyorum ama yine sonuç alamadım,

4 günlük akvaryumdur ilk iki gün zift renginde pislik topladı ama son iki günde bembeyaz köpük ama onuda üst kabına boşaltmıyor.

PS ile ilgili yardımcı olmanızı rica ederim.

Sağolun...

Merhaba

öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Üstatlar daha iyi bilir ama toplamaması çok doğal daha 4. gün demişsinİz :)  içinde bir yaşam olacak onlardan arta kalan yada oluşan pislikler olacak ki toplasın acele etmeyin. Birde kurulum ile ilgili detaylı bilgi verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. 

İyi hobiler dilerim.

Kopuk bogaz kisminda patliyorsa ayariyla hic oynamayin, toplayacak birsey bulamiyordur suan... Zamanla toplamaya baslayacaktir, takip etmeye devam edin... Normal bir surec yasadiginiz...

Oncelikle göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim.

Akvaryumda bir çok eksikler var örneğiniz suyun sesi, durso sistemini yaptık ama suyun sesini gidermeye çalışıyorum,

Akıntı ve dalga motoru ehim stream on 3800 kullanıyorum sanırım yetersizdir,

Yaklaşık 50 kilo caribsea kayadı kullandım ve kumlarda mercan kırığı, akvaryum ebatları 100x100x70 - 12 mm cam

Kafa motoru hailea 6540 kullandım.

Bakteri kültürü prodebio biodigest kullanıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 47549

Kopuk bogaz kisminda patliyorsa ayariyla hic oynamayin, toplayacak birsey bulamiyordur suan... Zamanla toplamaya baslayacaktir, takip etmeye devam edin... Normal bir surec yasadiginiz...
Teşekkür ederim, bende ps nin problemli olduğunu düşunüyordum. Bayağı yardımcı oldunuz. Sağolun.

Konu görüntüleyen kullanıcılar