Keşfet

Soğutma-ısıtma çaözümleri Garaj Satışı

Turkerb

Yeni Üye
1- Nano akvaryumlar için otomatik fanlı soğutma düzeni. Mekanizma, istenirse tersine -yani ısıtıcıya bağlanarak- çevrilebilir. Cihazın probu deniz akvaryumlarına uygun malzemeden üretilmiştir. Bütün bağlantıları ve ayarları hazır halde vereceğim. Isı kontrol ünitesi, ısı probu, kablo bağlantıları, adaptör, fan dahildir.

100 YTL

img0780wc7.jpg

img0783xk8.jpg

Teslim yeri Kozyatağı/İstanbul yada kargo ile heryere.

İlave malzeme;

2- 1/4 hp gücünde motor, soğutma boruları titanyum, el yapımı soğutucu. Yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum. İşinin ehli bir usta tarafından imal edilmiştir. Sorunu yoktur. 0,1 derece hassasiyetle çalışabilir. Yukarıda ilanını verdiğim soğutucunun aynısını kulanıyorum. 200 litre akvaryuma yeterli geldi. Bu soğutucunun yerini boşaltmaya karar verdim.

Elimdeki uzatma borularınıda verebilirim.

1/4 hp motor gücündeki modeller yaklaşık 1000 litre civarı akvaryumu kontrol edebilir.

350 YTL.

Fotoğrafını bu akşam çekebileceğim. Yarına eklemiş olurum.

2 numaralı ürün rezerve edilmiştir.

soğutucu gerçekten işe yarıyor mu yoksa sadece fan mı.

soru gayet açık. bilgisayar fanı gibi sadece havayı dışarımı üfleyecek. yoksa özel bir parçasıyla soğuk hava üfleme gibi bir özelliği var mı?

1. ürün soğuk hava üretip üflemiyor. Normal havayı üflüyor.

2 çeşit ürün satıyorum. İki ürünü beraber çalışıyormuş gibi algılamışsınız.

2. ürün soğuk su veriyor.

yok iki ürünü beraber çalışıyormuş gibi anlamadım. yani 1. ürünü soruyorum sadece. bilgisayar fanı gibi birşey demekki o.

yok iki ürünü beraber çalışıyormuş gibi anlamadım. yani 1. ürünü soruyorum sadece. bilgisayar fanı gibi birşey demekki o.
Evet evet. Basit bir fan. Yanındaki diğer ekipmanların tek işlevi, bu fanın gereken zamanda çalışıp kapanmasını sağlamak.

2 nolu soğutucunun fotoğrafı;

img0199os0.jpg

Son durum;

1- Nano akvaryumlar için otomatik fanlı soğutma düzeni. Mekanizma, istenirse tersine -yani ısıtıcıya bağlanarak- çevrilebilir. Cihazın probu deniz akvaryumlarına uygun malzemeden üretilmiştir. Bütün bağlantıları ve ayarları hazır halde vereceğim. Isı kontrol ünitesi, ısı probu, kablo bağlantıları, adaptör, fan dahildir.

0,1 derece hassasiyetli.

1 adet satıldı elimde 2 adet daha var.

100 YTL

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri