Keşfet

Sogutucu Fan Aranıyo Makül Fiyata

ladre34

Yeni Üye
Ad Soyad
nejat
sogutucu fan aranıyo makül fiyata

semt ve il bilgilerini göremedim ama.

istanbuldaysanız karaköy- mecidiyeköy-kadıköy gibi semtlerden çok ucuza temin edebilirsiniz. hatta adaptörle birlikte alınabilir , evdeki işyerindeki adaptör kullanılabilir.

Hatta 220V luk olanlarida var 10-15 TL

eğer litre az ise bi ps fanı yeterli yada evde fan varsa onu kullanın aynı şey :)

eğer litre az ise bi ps fanı yeterli yada evde fan varsa onu kullanın aynı şey :)
100 lıtrelık bı tank olma yolunda :) yok pcı fanı kesmes en ıyısı evdekı eskı vantılatoru ayaklarından cıkartıp baglayım daha ıyı olur bence:) pcı fanından daha ıyı calısıyosa sana solerım arkadaasım sogutucu fılan almana gerek kalmaz hemde bı dunya masraftan kurtulursun :) sıcaklık problemın varsa:)

100 lıtrelık bı tank olma yolunda :) yok pcı fanı kesmes en ıyısı evdekı eskı vantılatoru ayaklarından cıkartıp baglayım daha ıyı olur bence:) pcı fanından daha ıyı calısıyosa sana solerım arkadaasım sogutucu fılan almana gerek kalmaz hemde bı dunya masraftan kurtulursun :) sıcaklık problemın varsa:)
hepsiburada.com da arac aksesuarlarında 12 v ile çalışan yuksek deviri bir fan var sanırım o yeterli olur

montaj ayagıda var cama montajını yapabiliyorsunuz

fiyat 12 yada 13 tl kargo bedava kampanyası dahilinde kargoda odemiyorsunuz

tavsiye ederim

Ahmet Bey ben bulamadım link yollayabilmeniz mümkünmü?

hepsiburada fanlara ait linkler , pahalı birşey almayın , en basitinden alın tuz-su-buhar vs fanın canına okuyor . kullan at olsun

bu arada perpa,karaköy,kadıköy,mecidiyeköy filan gibi yerlerde daha ucuz fanlar var !.

ama yol parası , zaman filan , bu fiyatlar iyidir hele istanbul dışındakile riçin çok iyi.

Konu görüntüleyen kullanıcılar