Keşfet

Sohal Tang - Torch Coral -Marntar , Polip Sarılı Kaya

axafatih

Üye
Ad Soyad
Fatih Özkaya
Merhaba

Fatih Özkaya 0530 969 8272

Sohal Tang yaklaşık 1 yıldır akvaryumda ,her türlü yemi yiyiyor hatta elden yem alıyor.Çok sağlıklı yaklaşık boyu max 10 cm civarı ,

Fiyat 350 TL

Fotografta görülen 10-15cm uzunluğundaki clam kabuğu tamamen poliple kaplıdır.Bir köşesinde 2x2 kırmızı plate montipora vardır.

Fiyat 75 TL

hxx7q.jpg

25 cm çapında daire şeklinde plate kaya üzerinde 2 farklı renkte mantar ve resimde görülen poliplerle kaplı.Resim 2-3 ay önce çekilmiştir.Şuanda kaya görünmeyecek kadar kaplıdır.Fiyat 150 Tl

hxx3z.jpg

Torch Coral Yaklaşık 20 Kafa 200 TL

hxx0c.jpg

Torch Coralslm  mantar ve polipli kayı almak isterim bana rezerve edermisiniz hocam

fatih bey torch coralı bana ayrımıştır

Merhaba

Sohal Tang yaklaşık 1 yıldır akvaryumda ,her türlü yemi yiyiyor hatta elden yem alıyor.Çok sağlıklı yaklaşık boyu max 10 cm civarı ,
Fiyat 350 TL

Fotografta görülen 10-15cm uzunluğundaki clam kabuğu tamamen poliple kaplıdır.Bir köşesinde 2x2 kırmızı plate montipora vardır.
Fiyat 75 TL
[img=[URL="http://a1301.hizliresim.com/15/g/hxx7q.jpg%5D"]http://a1301.hizliresim.com/15/g/hxx7q.jpg][/URL]

Sadece 2 canli guncel. Bu iki canliyi alanlara zoa yada kirmizi montipora plate hediye edecegim.

Merhaba

Fiyat 350 TL

Fiyat 75 TL
hxx7q.jpg
]

Torch Coral Yaklaşık 20 Kafa 159 TL

hxx0c.jpg
Ankara'daki arkadas vazgectiginden 3 canli da guncel

Toch coralı bana ayırırsanız konyadan aramıştım adresimi yarın vereceğim parayıda havale ederim teşekkürler

Maalesef ayır diyenlerin hicbirisi devamini getiremiyor. Ricam bir anlik hevesle mesaj atnasinlar gereksiz mesaj kalabaligi oluyor.

Hepsi guncel arkadaslar

Guncel

Yuh.. Kimse dönüş yapmadımı ??

İyi tanışmadığın kimseye ayırmıyacaksın.

O an satılmıştır diye ilana bir daha bakılmıyor sayelerinde.

Konu görüntüleyen kullanıcılar