Keşfet

Sohal Tang

foztek

Yeni Üye
Ad Soyad
Fırat Öztek
16-17 cm boyunda herturlu yemi elden yiyen, hatta utanmayıp avcunuzun içine girip kendini sevdiren sohal tangim satılıktır.

fiyat: 400 TL

istanbul'a gönderme durumunuz var mı?

gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra gönderebilirim; uygun köpük kutu, heatpack gibi.

yahut ankaraya gelen ve dönen bir tanıdığınız varsa ona da teslim edebilirim, daha hızlı ve garantili olur otobüsle göndermekten.

Moderatör tarafında düzenlendi:
sohal.jpg

sohal2.jpg

güncel

türkiyenin heryerine kargo ile gönderebilirim.

güncel.

güncel.

balığın kendi resmini görebilirmiyiz fırat bey temsili resimlerini değilde
balığın kendi resmidir "karaadam" nickli Cihan Toprak kendi makinesi ile fotoğrafları çekmiştir. temsili resim DEĞİLDİR.

rezerve edilmiştir.

Satılmıştır,

Azmi kardeşimin sağlıklı ve mutlu beslemesi dileği ile...

Alana hayırlı olsun.

mukemmel bır balık bndede var fakat en buyuk sorun kavgacılıgı,kendının ıkı katı buyuklugunde blue tange ,powder blue ya,naso tange cakıp cakıp duruyor.guzel ama bır o kadarda sıkıntılı bır hayvan bendekı

Azmi sonunda muradına erdin.Saglıklı beslemen dilegiyle.Benim sohali daha cok beklerdin.Ustumdeki baskının kalkması beni cok rahatlattı. :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Azmi sonunda muradına erdin.Saglıklı beslemen dilegiyle.Benim sohali daha cok beklerdin.Ustumdeki baskının kalkması beni cok rahatlattı. :)
Baskının kalkması derken?

Sen benim akvaryumda bi tangin tek dolaştığını gördünmü?Yellowlar sailfinler blue lar...Hepsi ikişer ikişer en az hahah :)

Bu sohalede bi kardeş lazım şimdi...anladn sen :)

Konu görüntüleyen kullanıcılar