martin_mystere
Yeni Üye
- Ad Soyad
- İlker
Merhaba arkadaşlar, evi taşıma durumumdan dolayı tanktaki canlılar için ilan vermiştim ve pek çoğu yeni arkadaşların tanklarında yerlerini aldılar. 3 yılda tankı o kadar fazla doldurmuşum ve canlılarda o kadar çoğalmışlar ki, neredeyse her kayanın altından başka canlılar çıktı.
Bu ilanı da sona kalan ve yeni farkettiğim canlılar için açıyorum. Bu canlıların satılmasıyla birlikte tankı kapatacağım ve bazı ekipmanları revize ederek yeni tank için hazırlıklara başlayacağım.
Bir adet boxer shrimp 50 TL
Kalan canlılar ve tankın son durumunu gösteren genel bir fotoğraf; bu fotodaki bordo hystrix 140 TL, yeşil plate 50 TL, kırmızı plate 50 TL, ortadaki büyük German Blue Monti 100 TL
Yumruk büyüklüğündeki kaya üzerinde bir büyük ve 4-5 yavru kafa mushroom, 50 TL
Kuma gömülü olduğu için kaya boyutunu kestiremediğim 2 büyük ve 5-6 yavru kafa mushroom 90 TL
Aynı karede solda 20 kafa civarı yeşil zoa 40 TL, Sağda yeşil paly 40 TL, Arkadaki son kalan büyük kaya ve xenialar 60 TL
Teslim Maltepe'deki evimden yapılacaktır.
İletişim için özel mesaj gönderebilirsiniz.
Bu ilanı da sona kalan ve yeni farkettiğim canlılar için açıyorum. Bu canlıların satılmasıyla birlikte tankı kapatacağım ve bazı ekipmanları revize ederek yeni tank için hazırlıklara başlayacağım.
Bir adet boxer shrimp 50 TL
Kalan canlılar ve tankın son durumunu gösteren genel bir fotoğraf; bu fotodaki bordo hystrix 140 TL, yeşil plate 50 TL, kırmızı plate 50 TL, ortadaki büyük German Blue Monti 100 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Yumruk büyüklüğündeki kaya üzerinde bir büyük ve 4-5 yavru kafa mushroom, 50 TL
Giriş yap veya üye ol.
Kuma gömülü olduğu için kaya boyutunu kestiremediğim 2 büyük ve 5-6 yavru kafa mushroom 90 TL
Giriş yap veya üye ol.
Aynı karede solda 20 kafa civarı yeşil zoa 40 TL, Sağda yeşil paly 40 TL, Arkadaki son kalan büyük kaya ve xenialar 60 TL
Giriş yap veya üye ol.
Teslim Maltepe'deki evimden yapılacaktır.
İletişim için özel mesaj gönderebilirsiniz.