Keşfet

Son Canlılar, Neredeyse Bitirdik :)

martin_mystere

Yeni Üye
Ad Soyad
İlker
Merhaba arkadaşlar, evi taşıma durumumdan dolayı tanktaki canlılar için ilan vermiştim ve pek çoğu yeni arkadaşların tanklarında yerlerini aldılar. 3 yılda tankı o kadar fazla doldurmuşum ve canlılarda o kadar çoğalmışlar ki, neredeyse her kayanın altından başka canlılar çıktı. 

Bu ilanı da sona kalan ve yeni farkettiğim canlılar için açıyorum. Bu canlıların satılmasıyla birlikte tankı kapatacağım ve  bazı ekipmanları revize ederek yeni tank için hazırlıklara başlayacağım.

Bir adet boxer shrimp 50 TL

Kalan canlılar ve tankın son durumunu gösteren genel bir fotoğraf; bu fotodaki bordo hystrix 140 TL, yeşil plate 50 TL, kırmızı plate 50 TL, ortadaki büyük German Blue Monti 100 TL

Yumruk büyüklüğündeki kaya üzerinde bir büyük ve 4-5 yavru kafa mushroom, 50 TL

Kuma gömülü olduğu için kaya boyutunu kestiremediğim 2 büyük ve 5-6 yavru kafa mushroom 90 TL

Aynı karede solda 20 kafa civarı yeşil zoa 40 TL, Sağda yeşil paly 40 TL, Arkadaki son kalan büyük kaya ve xenialar 60 TL

Teslim Maltepe'deki evimden yapılacaktır. 

İletişim için özel mesaj gönderebilirsiniz.

German Blue Monti 100 TL verilmiştir.

Zoa ve paly verilmiştir. Kalanlar kısa bir süreliğine günceldir.

Hystrix verilmiştir. Kalan canlılar günceldir.

Tank kapanmak üzere,

Boxer shrimp 40 TL

Kuma gömülü olduğu için kaya boyutunu kestiremediğim 2 büyük ve 5-6 yavru kafa mushroom 90 TL  60 TL

İkisi birlikte alındığında kalan tüm kayalar, oranj mushroomlar ve 3-4 kafa xenia da hediye.

Ozelden mesaj attim.

Konu görüntüleyen kullanıcılar