Keşfet

Son Kalan Mercanlar Sps, Lps,soft

batukhan

Yeni Üye
Ad Soyad
Batuhan Meto
    Merhaba Arkadaşlar son kalan mercanlar için yeni bir ilan açtım. Eskisi çok karıştı. Bunlardan sonra balıklar ve kayalar ile ilgili ilan da yayınlayacağım ve tabii nihayet ekipman...

1) Turuncu Fungia çay tabağı kadar yaklaşık.                                                                                                            70 TL

2) Turuncu Encrusting Montipora nodosa, gri polipleri var çok hoş bir canlı. Geçen sene Ekstrem'den almıştım. 100 TL

3) Başka ilanımda da var devasa boy Gorgonia (fotosentetik)                                                                                 125 TL

4) Pavona çay bardağı boyutlarında.                                                                                                                          50 TL

5) 1 Kg civarı kaya üzerinde 10 kafa kadar Favia ve 3 hairy mushroom                                                                     80 TL

6) Monti Yeşil plate kibrit kutusu kadar , Monti stellata büyükçe birer parça herbiri                                                  40 TL

7) 2 kafa dev boy yeşil hairy mushroom                                                                                                                     40 TL

8)  4-5 kafa  kırmızı mushroom kaya üzerinde                                                                                                            30 TL

Alışveriş yapan herkese ufak tefek hediyelerimiz olur :)

Hepsini alan olursa 400 TL ye vereceğim. Fotoğraf diğer ilanımda vardı ancak tekrar eklemeye çalışacağım. İsteyen arkadaşlar gelip görebilir,  ya da whatsapp'tan fotograf gönderebilirim.

0532 544 68 22

Tekrar teşekkürler

Batuhan Meto

Hairy mushroom'un fotoğrafını atabilir misiniz?

8 Numara satıldı gerisi güncel.

5,6,7,8 satıldı ; 3 ayrıldı. Kalanlar güncel.

1,2 ve 4 guncel. Kalanlar satildi. Tesekkurler

2,4 ve 6 güncel. diğerleri satıldı. 6 dakilerin fiyatlarını 30 ar lira olarak revize ediyorum. Plate Yeşil, mor uçlu montipora kayanın üzerinde, tutunmuş halde. Kayasıyla vereceğim. 

Konu görüntüleyen kullanıcılar