Keşfet

Spagetti Algı Olan Yokmu :)

Azmi Sönmez

Yeni Üye
Ad Soyad
Azmi Sönmez
Arkadaşlar varsa olan almak isterim nerde olursa olsun :)

Teşekkür ettim şimdiden

Var ama vermem.. :p

aaa ayıp ama neyse parası veririz kardeşim :)

bıktım caulerpadan :)

sen az daha bekle azmi kardeş elimdekiler birazdaha çoğalsın ben dağıtacağım :) Vaybe dün benden alanlar şimdi yok diyo valla alanların adını tek tek açıklarım haberiniz olsun :)
default_tongue%20(1).gif

valla ya :) hiçkimsedemi çoğalamadı bu şey :)

bu arada bunuda caulerpa gibi sürekli budamak vs gerekiyomu ve 24 saat ışık istiyomu

Çoğalmasına çoğalıyor da kargoyla yollama işi beni geriyor. C.tesi günü kargo şirketleri çalışıyor mu? Hafta içi müsait olmuyorum. Sulu bir şeyi kabul ediyorlar mı? Kargo şubesindeki adamlarla kavga ettirmeyin beni.

Osman senin bana karşı konuşmaya hakkın yok. Sana verdim daha önce. Tereciye tere sattım yani. Hatta satmadım hediye ettim. <_<

Budama konusunda çok daha esneksiniz. Budanmadığı için caulerpa'daki gibi abuk davranışları yok. Ben sadece refugium'dan taştığı için budamak zorunda kalıyorum. Ayrıca 24 saat ışık gerekliliği sadece caulerpa'ya has bir adettir. Diğer macro alg'ler de bu cins bir durum yok. Ben 15 saat yakıyorum ışıklarını. Ayrıca ana tank ile ters zamanlı çalıştırıp pH oynamalarını minimuma indiriyorum.

Caulerpa'ya göre biraz daha fazla ışık isteyebilir. Ben 1 litreye yarım watt oranıyla aydınlatma yapıyorum.

Çalışıyor cumartesi çalışmazmı :D

ama pazar burda olur eğer kargonun bilgilerini verirseniz ben gider adamlardan alırım işyeri açık diil pazar çünkü

ama bugun verseniz yarın oglen alsam bi 20 saat falan birşey olmaz heralde su dolu torbada madem çok ışık istemiyor :)

yada zaman bulursanız hafta içi verin kargoya(adresinize gelir alırlar çoğu kargo şirketi) :)

Bugün veremem çünkü çocuk bakıyorum. Annesi işe gitti. Haftaya C.tesi diyelim. Özel mesajla hatırlatırsın bana. Sulu bir şeyi kabul etmeyecekler gibi geliyor bana ama bir deneyelim bakalım.

tamam peki :)teşekkür ettim

hakan hiç suyla felan uğraşma gerek yok torbanın içinde bir fincan kadar su olsun yeter

onlar taaa Amerikadan 4 günde gram susuz gelmişlerdi

haa bu arada sana sözüm yok hatta dua bile ettim okadar çok kişiye söz vermişim ki elimde bir tutam kadar kalmamıştı kimseyi kırmamak adına senin verdiklerin bende anaç olarak kaldı :)

Benimde spagettiye ihtiyacım var ama eskişehirdeyim. Aslında Caulerpa var ama akvaryum yatak odamda bulunduğu için rahat edemiyorum ve gözlerim ağrıyor akvaryuma dönük uyuduğumda.

Caulerpayı bana yollayan ayradaş şöyle bir yöntem kullanmıştı. pet şişenin ortasını yarmıştı ve bolca ıslatılmış kağıt havlu ile beraber kesik yerden sokmuştu bitkiyi ve şişeyi önce streç film sonrada gazeteyle(ısı yalıtımı için)sarıp yollamıştı ve kargocular sorun yapmamıştı.

Konu görüntüleyen kullanıcılar