Keşfet

Sps Fraglar - İstanbul / Beykent

Ozy

Yeni Üye
Ad Soyad
Osman Pekdemir
Sadece İstanbul için elden teslim olmak üzere satılıktır. İletişim için özel mesaj yollamanızı rica ediyorum. Fotoğraf cep tlf.u çekimi olduğu için çok net olmayabilir. Resimde numara ve fiyat bilgisi vardır.Canlılar kendi büyüttüğüm mercanların fraglarıdır. Birden fazla frag alanlar için ,Pazar günü Avrupa yakası metrobüs güzergahında teslimat yapabilirim.

1,2,3 Sarı-yeşil birdnest,

4,5 tricolor acropora,

6 mavi-mor polipli krem rengi montipora plate,

7,8,9,10 mavi uçlu staghorn

m6d5.jpg

jqoa.jpg

47f4.jpg

igo4.jpg

m55d.jpg

4 numara rezerve

1,4 rezerve

1,4,6 rezerve

1,4,5,6 rezervedir

1,4,5,6 7,8 rezerve 2,3,9,10 güncel

Sağolsun Osman Bey' den aldığım uygun fiyatlı, bol çeşitli ve çok sağlıklı-güzel renkli SPS fraglardan ve beyefendi yaklaşımından çok memnun kaldığım için yeni ilan açtığını görünce altına bunları yazayım da almayı düşünenler hiç çekinmeden gitsin alsın diye düşünmüştüm ama Osman Bey' in reklama ihtiyacı yok anladığım kadarıyla, satılıkları zaten hemen kapış kapış gitmiş bile :)

Sağolsun Osman Bey' den aldığım uygun fiyatlı, bol çeşitli ve çok sağlıklı-güzel renkli SPS fraglardan ve beyefendi yaklaşımından çok memnun kaldığım için yeni ilan açtığını görünce altına bunları yazayım da almayı düşünenler hiç çekinmeden gitsin alsın diye düşünmüştüm ama Osman Bey' in reklama ihtiyacı yok anladığım kadarıyla, satılıkları zaten hemen kapış kapış gitmiş bile :)
Eser, benim ilanların altına böyle yorumlar yazmıyorsun alınıyorum bak...

By Nebi

Abi senden canlı almadım ki hiç. İnşallah bir gün denk gelir senden de alırsam (kesin memnun kalacağıma eminim) güzel yorumlarımı yazarım. Bu hobide ve forumlarda gerçekten çok sakat adamlar var ölüyü diri diye satan, dandik malı iyi diye satan falan. Osman Bey ve diğer iyi malzeme ve canlı satıcıları bence hak ettikleri övgüyü almalılar...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eser Bey ,teşekkürler yorumlar için.

Son durum 4,7,8 sahiplerine teslim edildi 1,5,6 rezerve 2,3,9,10 günceldir.

Merhaba Osman,

İkinci resimde, chromisin önünde bir alt yüzgeç gördüm sanki! Bu yüzgeç moorish idol'a mı ait? Yoksa bu balık, seneler evvel efsane olmuş balık mı hala !? :)

Merhaba yok malesef o balığı 1.5 yıl kadar baktımtan sonra uzun süreli bir elektrik kesintisinde kaybetmiştim. Resimde yüzgeci görünen canlı epey büyük yellowfin naso tang.

Ekli dosyayı görüntüle 21055

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri