Keşfet

Sps KariŞik Ana Kolonİ Ve/veya Fraglar

metehan

Yeni Üye
Ad Soyad
Metehan Konuk

AÇIKLAMA:

Değerli forum üyeleri yakın arkadaşım VANGOGEN(HAKAN EREN-İZMİT) aynı zamanda forum üyesi akvaryumunu 1/2 oranında küçültmekte olduğundan yeni tankını da beraber kuracağız..yeniden sistem

lerini yapacağız.Bu sürece girmeden yakın arkadaşı olarak ben mercanlarını bir çoğunu satın aldım..Ancak bu süreçte benim tankımı zorlasamda alamayacağım canlı yükü var. Bu süreçte dağıtım ve teslimat ayağı doğal olarak izmit uzak bir nokta olduğundan teslimat üssü istanbul ben olacağım..siparişlerinizin nabzına göre hareket edeceğiz...

mercanlar ithalat veya profosyonel kanalla gelmemiştir.2007 senesinde yine benden aldığı farklı türdeki canlıların gelişimi ile bu sevyeye ulaşmıştır....

******ödeme kanalında HAKAN EREN e direk havale yapabilirsiniz.Dedim ben istanbul da sadece teslimat

noktasıyım*****

Akvaryum 180x70x70 cm olup 1200 lt hacimlidir.Bu ilan ile siparişler toplanıp hepsi bir anda

çıkması gerekmektedir.ilana cevap veren arkadaşlar öncelik sırasına göre burada afiş edilecek

ve dağıtım hepsi aynı güne gelecek şekilde biriktirelecek.farklı zamanlarda teslim şansım yok..Zira bende sizlerle beraber alabileceğim.

******Yeni hobbyci arkadaşlarımın sps gruplarını su değerlerini tam tespit etmeden

almamalarını öneririm.bakımı belli bir bilgi birikimi ve ekipman donanımı istemektedir.

Bu uyarıyı yapma gereği duyuyorum.Aksi telkin ticari bir süreci doğurur****

Aşağıdaki mercanları satış şekli

1-Toplu olarak =2.800 ytl

2-ana koloniler olarak =Aşağıda belirttim

3-frag ve parçalı parsiyel olarak =

5X5CM CM PLATE GRUBU FRAGLAR= 30 YTL

10X10CM= 70 YTL

15X15 CM=100 YTL

DİGİTA GRUBU:TEK DAL 10 YTL

3 DAL: 20 YTL

6 DAL: 40 YTL

KALEADRUM:ELMA EBATTA:40YTL

LİMON BOYDA:25YTL

A-Green plate monti capri 30x30= 300 ytl

B-orange plate 25x30=250 ytl

purple plate= 250 ytl

montipiora digita green 30x30 (futbol topu kadar)= 250 ytl

montipora digita orange 30x30= 250 ytl

montipora digita blue 30x20= 250 ytl

montipiora digita green 15x20 cm= 150 ytl

montipora digita orange 10x15= 50 ytl ---50 adet orta büyüklükte 5-8 kollu

seritopora= 150 ytl

kaleendrum 20x20cm = 250 ytl

cat buton polip yaklaşık 80 kafa=120 ytl

leather= 25 ytl iki adet

pumping--------------hediye komple

musica tubipora 30x40 cm= 150 ytl

kaktüs green 5x15 xm= 40 ytl

kaktüs bej 10x20 cm=100 ytl

gorgonia 15x8 cm= 50 ytl

staghorn 30x25cm = 250 ytl

130 kg canlı mercan kumu= 1 kg= 3 ytl

16 kg aragonit redsea(katıksız) kum=1kg=3.75 ytl

30 kg canlı kaya= 170 ytl

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kırmızı ve mor digitata varsa bana ayırırmısın? Birde hystrix gerçek pembe ise frag alırım. Seritopora 'nın boyutu nedir ben sadece frag istiyorum.

leather= 25 ytl iki adet

pumping--------------hediye komple BEN ALDIM

METEHAN BEY

digitata kırmızı ve mavi, monti plate, hystric pempe varsa bende frag alırım.

leather= 25 ytl iki adet

pumping--------------hediye

DİGİTA GRUBU:TEK DAL 10 YTL

3 DAL: 20 YTL

KALEADRUM: LİMON BOYDA:25YTL

BENIDE LİSTEYE EKLERSENİZ SEVİNİRİM

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hstrix (pembe ise ) 2 tane 1 dal

Mavi digitata 2 tane 1 dal

Kırmızı digitata 2 tane 1 dal

İstiyorum, ayırabilirmisin Metehan?

UYARI:

Pumpingler hediye edilecektir. eşit miktarda ve isteyene doğru orantılı paylaştırılacaktır.

marine akvaryumlarına uygundur.Reef e uyumsuzdur..!!!!!

Bana sorarsanız istilacı ve canlıları rahatsız edici yaratıklar..Bu uyarıya eklemek isterim.

ama isteyen alır...tropik bir deniz kıyısı olsa direk geldiği yere salmak isterdim...

orta ve ileri düzeyde bilgisi olmayan ve teknik donanımı yetersiz arkadaşlar;

sps grubu konusunda tekrar uyarıyorum..

amaç ticari değil ucuz ve uygun fiyata canlıyı hobici ile paylaşmaktır....talepleri değerlendirmekteyim.

saygılar........

Metehan Hystirx konusunda bilgi verebilirmisin? Frag varmı - yokmu?

Talep değerlendirmekten kasıt nedir? Kriter nedir acaba?

leatherden kac tane var bende almak isterim

UYARI:

Pumpingler hediye edilecektir. eşit miktarda ve isteyene doğru orantılı paylaştırılacaktır.

marine akvaryumlarına uygundur.Reef e uyumsuzdur..!!!!!

Bana sorarsanız istilacı ve canlıları rahatsız edici yaratıklar..Bu uyarıya eklemek isterim.

ama isteyen alır...tropik bir deniz kıyısı olsa direk geldiği yere salmak isterdim...

orta ve ileri düzeyde bilgisi olmayan ve teknik donanımı yetersiz arkadaşlar;

sps grubu konusunda tekrar uyarıyorum..

amaç ticari değil ucuz ve uygun fiyata canlıyı hobici ile paylaşmaktır....talepleri değerlendirmekteyim.

saygılar........
Hakan Bey xenia yüzünden akvaryumu dağıtıyorsa servis bedeli karşılığında bu derdinden kurtarabilirim. Kurtulması imkansız bir canlı değil.

özdemir ,

Hystirx hakan kendine ayırdı...zaten listede belirtmedim.

hayır türker,

konu pumping değil . 100x100x55 15mm akvaryum kuruyoruz...konu bundan ibaret..pumping sadece sıkıntı veriyor...sistemi indirmiyor.yeni kuran arkadaşlara sadece bilgi notu geçiyorum.

siparişler konusunda tek kıstas,

özelden ve genelden yazılan mesajların önceliğidir.Daha önce sitede satışlarda kargaşa çıktı.Burada tek kıstas önce davranma dır..başka belirleyici husus yok.

saygılar...

hayır türker,

konu pumping değil . 100x100x55 15mm akvaryum kuruyoruz...konu bundan ibaret..pumping sadece sıkıntı veriyor...sistemi indirmiyor.yeni kuran arkadaşlara sadece bilgi notu geçiyorum.
Sps tanklarında star polyp ve glove-clove polyp veya mushroomlar çok daha zararlı. Hem yakıcılar hemde kayadan parçası kalmadan ayırmak imkansızdır. Xenia hem spsleri yakmaz hemde temizlemek mümkündür. Sps akvaryumlarında ya hiç soft kullanılmamalı yada softlar devamlı budanarak gözetim altında tutulmalı. Xenia bunlar içinde en kolay kontrol edilebilenidir. Tabi budama tekniğini bilmek koşuluyla.

Bilgilendirme için teşekkürler Metahan.

Kırmızın digitata varmı?

Eğer Hystrix frag yoksa siparişimi aşağıdaki şekilde güncelliyorum:

Mavi digitata 2 tane 1 dal

Kırmızı digitata 2 tane 1 dal

Orange digitata 2 tane 1 dal

Merhaba metehan,biraz geç kaldım galiba

acro kalmışsa talibim,fraglarda olabilir,beni ararsan sevinirim.

davut,

mercan bol ,sana detaylı bilgi vereceğim .

Merhaba Metehan Bey, öm attım

Konu görüntüleyen kullanıcılar