Keşfet

Sps,lps,polip,xenia,yıldız,hermit,macro Alg

hc77

Yeni Üye
Ad Soyad
hakan
Merhabalar.Tankımda yer açmak ve softları çıkarmak amacıyla satıyorum.Canlılar 1,5 yıldır tankımdalar.İstanbul Güneşli'deyim.

1) SPS.Resimde üstteki frag.Alttaki plate'in kolları yaktığı,başka bir yere yerleştiremediğim için:tek kök 15 dallı,7-8 cm boy=80 ytl

2) Polip.20 cm'lik büyük bir kaya üzerinde 300+kök kahverengi,yeşil,3 çeşit,kaya full dolu=120 ytl

3) Polip.15-16 cm kaya üzerinde yeşil,70-80 kök,kaya full dolu=80 ytl

4) Pumping xenia.20 cm'lik coco worm tüpü üzerinde 20+kök=100 ytl

5) Pumping xenia.30 cm çapında bir alanda 1,2,3....7'li kökler halinde 120+kök=kök adet 5 ytl

6) Sps.3 kök 5-6 dal,frag taşında.2 dalın ucu anemona dokunduğundan beyazlamıştır=40 ytl

7) Gorgonia.2 dallı,frag taşında,5-6 cm=30 ytl

8) Mushroom.20 cm kaya üzerinde 15 kafa kadar.Işık ve akıntıda yaptığım değişikliklerden rahatsız olduğundan eski formunda değildir.Normal formunda bordo+fosforik yeşil renkli=70 ytl

9) Deniz yıldızı.Chocolate ship sea star.8-10 cm kadar.Reef safe değildir=50 ytl

10) Macro alg.Chaetomorpha linum(Spagetti alg)

11) Mavi bacaklı hermit.Biri 5,diğeri 4cm kabuk içerisinde=Adet 25 ytl

oo Chaetomorpha lar piyasaya çıkmaya başlamış hadi hayırlısı bakalım :) En azından ilan yoluyla başka akvaristlerle de baylaşılması sevindirici bişey benim açımdan

Kusura bakmayın bir sorum olacak, Chaetomorpha linum 24 saat ışık alması gerekiyor mu? Yani akvaryum içinde de kullananı gördünüz mü? Akvaryumda diğer canlılar için yaktığınız ışık yeterli mi? İyi günler dilerim.

Coulerpa gibi 24 saat ışık almasına gerek yok.Ben refugiumda baktım.40 litrelik refugium 2 adet çin malı 22'şer watt 13000 K (!) simit T5 ile 12 saat aydınlattım.Refugium akıntısı ise 200 l/h.

Merhabalar.Tankımda yer açmak ve softları çıkarmak amacıyla satıyorum.Canlılar 1,5 yıldır tankımdalar.İstanbul Güneşli'deyim.

1) SPS.Resimde üstteki frag.Alttaki plate'in kolları yaktığı,başka bir yere yerleştiremediğim için:tek kök 15 dallı,7-8 cm boy=80 ytl

2) Polip.20 cm'lik büyük bir kaya üzerinde 300+kök kahverengi,yeşil,3 çeşit,kaya full dolu=120 ytl

5) Pumping xenia.30 cm çapında bir alanda 1,2,3....7'li kökler halinde 120+kök=kök adet 5 ytl

6) Sps.3 kök 5-6 dal,frag taşında.2 dalın ucu anemona dokunduğundan beyazlamıştır=40 ytl

8) Mushroom.20 cm kaya üzerinde 15 kafa kadar.Işık ve akıntıda yaptığım değişikliklerden rahatsız olduğundan eski formunda değildir.Normal formunda bordo+fosforik yeşil renkli=70 ytl

9) Deniz yıldızı.Chocolate ship sea star.8-10 cm kadar.Reef safe değildir=50 ytl

hakan bey iş yerim güneşlide nasıl görüşebiliriz

Hakan bey Selamlar,

Bana 5 Nolu resimdeki kayadan 15 kök ayırırmısınız lütfen. ÖM gönderiyorum.

Saygılarımla

Murat

''diver'' nickli Murat beye 4 numaradan 15 kök ayrılmıştır.

5 numaranın tamamı ne kadar acaba?

Saygılarımla...

Macro alg için fiyat ne?

4 numara satışı tekrar güncel.

Evet.4 numara satışı tekrar güncel.

1 ve 6 numaralı canlılar birbirinin aynı sanırım.Acaba renkleri kahverengimi,yeşil mi?

''özaslan'' nickli arkadaşa spagetti alg ayrılmıştır.

Bir kaç arkadaşa yetecek kadar daha spagetti alg mevcuttur.

1 ve 6 numaralı canlılar birbirinin aynı sanırım.Acaba renkleri kahverengimi,yeşil mi?
1 ve 6 nolu canlılar aynı anaçtan frag'tır.mercan kahverengi,polipleri yeşildir.Fotoğrafta çıkmamış yeşil renk.

Macro alg tükenmiştir.Diğerleri güncel.

Selamlar.

resimde görünen plate coral'ı satmayı düşünürmüsünüz?

Murat

Konu görüntüleyen kullanıcılar