Keşfet

Star Ployp Arıyorum

SeaSideAqua

Yeni Üye
Ad Soyad
yalçın dere
slm Arkadaslar duz yassı kaya uzerınde starpolyp arıyorum ıstanbul ıcınden olması tercıhımdır saygılar

Hangi boyutta arıyorsunuz ?

sızın topıklerınızı okudum ama fıyat bana fazla geldı o yuzden cevap yazmadım gokce bey saygılar

Gökçe Bey'deki star polypler yapı ve renk bakımından diğerlerinden biraz farklı,

Benim, Gökçe Bey'den aldığım floresan yeşili star polyp gayet sağlıklı ve hızlı bir biçimde çoğalma eğiliminde 3 ayda 3 katı oldu.. :)

Tavsiye ederim.

Gökçe Bey'deki star polypler yapı ve renk bakımından diğerlerinden biraz farklı,Benim, Gökçe Bey'den aldığım floresan yeşili star polyp gayet sağlıklı ve hızlı bir biçimde çoğalma eğiliminde 3 ayda 3 katı oldu.. :)

Tavsiye ederim.
Güle güle büyüt Kıvanç. Bir yıl sonra dew gibi bir kolonin olacak :)

İnşallah günleri görmek nasip olur.. :) :rolleyes:

Bazı canlılar hakikaten kaliteli ve sağlıklı oluyor. Bu tip canlılar diğerlerine göre çok daha renkli oluyor ve hızla büyüyüp ürüyorlar. Bu sebepden bu tip canlıların daha pahalı olması normaldir.

gokce beyın star polyplerının kalıtesıne dıyecek zaten bırsey bulamıyorum fotografcılık kısmındaki polyp ve mushroom resimlerini gordum gercekten oncelıkle masallah dıyeyım ama maddıyatı duzeltırsek zaten gokce beyden bı parca da ben almayı dusunuyorum :)

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim Yalçın bey.

Konu görüntüleyen kullanıcılar