Keşfet

Star polip açmiyor

Marisk

Yeni Üye
Ad Soyad
Sanet
Merhaba ,

4 gün önce nanoya star polip ekledim, ilk gün açtı sonra bi kapandı bidaha açmadı.. nanoda zoa , hairy mushroom, candy cane falan var onlar açiyor keyifleri yerinde , bi star polip kapalı, arada 1 2 kafa çıkariyor yuvasından ama okadar, tam açmiyor ..

Amonyak, nitrit, fosfat 0.

Nitrat 25 civarlarında..

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Star polipler benim kendi gözlemlerime göre en nazlı alışma süreci geçiren canlılar. Hiçbir sorun olmamasına rağmen1 hafta kapalı kaldığı olmuştu. (İLK GÜNLERDE ) O yüzden bende -34 gün daha dokunmadan bekleyin. Bence açacaktır.

Ama nitrat biraz yüksek...

Stra polıp en fazla kh a tepkı verır ya dusuktur yada fazla alınan tanka gore ışıkda etkıler ama bıraz bekleyın alısıp acacaktır

Stra polıp en fazla kh a tepkı verır ya dusuktur yada fazla alınan tanka gore ışıkda etkıler ama bıraz bekleyın alısıp acacaktır
Şimdi salifertin testlerini yaptım, rakamlar fotoda mevcut , normal mi bunlar ?
ec332b5830384fc19cd1fa7cb5575d15.jpg

KH 10.5 e denk geldi yani testte, salifertin damla testi.

Ben 5 gün hic bir kafa vermeyen starın 6. -7. Gün full açtığını gördüm. Panik olmak icin erken :)  

Ben 5 gün hic bir kafa vermeyen starın 6. -7. Gün full açtığını gördüm. Panik olmak icin erken [emoji4] 
Dün açmiyordu , bugun bitanesi yarım olarak kendini göstermeye başladı ama tam yuvalarindan cikmiyorlar .. digeri kapali daha.. inşallah açarlar bekliyim bikac gun daha
6b97c3fea7f111f62d849297a5d248fe.jpg

Kh 10.5 sabıt tuttugunuzda ideal bı deger az akıntı alan bır yere koyun akıntıyı sever star polıp ve bekleyın suya alıstıgı an acacaktır endıseye gerek yok degerlerde bı anormallık gozukmuyor sadece tuzlulugı 1024-1025 civarı daha uygun olur canlılar acısından su degsımlerınde zaten dengelenır

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri