K Kadircet Yeni Üye Katılım 16 Ocak 2019 Mesajlar 9 Tepkime puanı 0 Puanları 0 17 Ocak 2019 #2 Akvaryumcuda açmış yeşil yeşildi aradan 2-3 saat geçti eve getirip akvaryuma koydum ve koyduğumdan beri açmadı neden olmuştur?öldümü bu mercan?
Akvaryumcuda açmış yeşil yeşildi aradan 2-3 saat geçti eve getirip akvaryuma koydum ve koyduğumdan beri açmadı neden olmuştur?öldümü bu mercan?
O oktay_kustutan Yeni Üye Katılım 8 Ocak 2014 Mesajlar 685 Tepkime puanı 151 Puanları 0 Yaş 41 Ad Soyad Oktay Kuştutan 18 Ocak 2019 #3 Kadircet' Alıntı: Akvaryumcuda açmış yeşil yeşildi aradan 2-3 saat geçti eve getirip akvaryuma koydum ve koyduğumdan beri açmadı neden olmuştur?öldümü bu mercan? Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Öldüğünü düşünmüyorum. Yeni ortama alışma evresi. KH'a oldukça duyarlı bir canlıdır, starpolipler. Bu nedenle kapatmıştır muhtemelen.
Kadircet' Alıntı: Akvaryumcuda açmış yeşil yeşildi aradan 2-3 saat geçti eve getirip akvaryuma koydum ve koyduğumdan beri açmadı neden olmuştur?öldümü bu mercan? Genişletmek için tıkla ... Merhaba. Öldüğünü düşünmüyorum. Yeni ortama alışma evresi. KH'a oldukça duyarlı bir canlıdır, starpolipler. Bu nedenle kapatmıştır muhtemelen.
A Arowana Yeni Üye Katılım 1 May 2008 Mesajlar 183 Tepkime puanı 53 Puanları 0 Yaş 43 Ad Soyad Koray KORU 18 Ocak 2019 #4 KH ve diğer değerlerin nedir?