A Algebra Yeni Üye Katılım 15 May 2009 Mesajlar 1,988 Tepkime puanı 147 Puanları 0 Yaş 47 Ad Soyad cihan çelik 22 Ara 2009 #2 Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu linktekine benzer, ist. anadolu yakası tercihimdir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu linktekine benzer, ist. anadolu yakası tercihimdir.
L lalezar Yeni Üye Katılım 31 May 2009 Mesajlar 78 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ad Soyad MEHMET 22 Ara 2009 #3 cenk77ist' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu linktekine benzer, ist. anadolu yakası tercihimdir. Genişletmek için tıkla ... Bu resimdekinden varsa bende bir frag alabilirim. Çok güzelmiş
cenk77ist' Alıntı: Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol. bu linktekine benzer, ist. anadolu yakası tercihimdir. Genişletmek için tıkla ... Bu resimdekinden varsa bende bir frag alabilirim. Çok güzelmiş
B batuhanisik Yeni Üye Katılım 22 Eki 2009 Mesajlar 48 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Yaş 44 Ad Soyad Batuhan IŞIK 23 Ara 2009 #4 benide add pls varsa bende alayım bu star polip mi ___???
E ek7157 Yeni Üye Katılım 6 Haz 2008 Mesajlar 375 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Yaş 40 Ad Soyad Ekrem KOÇAK 23 Ara 2009 #5 Photoshop ta renklerle oynanmış ... bu renkte bir star polyp görmedim şimdiye kadar ama gerçekten güzel çalışma olmuş...
Photoshop ta renklerle oynanmış ... bu renkte bir star polyp görmedim şimdiye kadar ama gerçekten güzel çalışma olmuş...
Konu Sahibi A Algebra Yeni Üye Katılım 15 May 2009 Mesajlar 1,988 Tepkime puanı 147 Puanları 0 Yaş 47 Ad Soyad cihan çelik 23 Ara 2009 Konu Sahibi #6 ek7157' Alıntı: Photoshop ta renklerle oynanmış ... bu renkte bir star polyp görmedim şimdiye kadar ama gerçekten güzel çalışma olmuş... Genişletmek için tıkla ... hakan toğuçta aynısı varmış biraralar.. fosfor yeşilli
ek7157' Alıntı: Photoshop ta renklerle oynanmış ... bu renkte bir star polyp görmedim şimdiye kadar ama gerçekten güzel çalışma olmuş... Genişletmek için tıkla ... hakan toğuçta aynısı varmış biraralar.. fosfor yeşilli
S samurai Yeni Üye Katılım 10 Kas 2008 Mesajlar 1,171 Tepkime puanı 111 Puanları 0 Ad Soyad Metin 23 Ara 2009 #7 Bu Star Polipten Kocaman Kayada Halit abide Görmüştüm o kadar güzeldi..
S SeNioR Yeni Üye Katılım 29 Kas 2006 Mesajlar 2,766 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Ad Soyad Hakan Toğuç 23 Ara 2009 #8 Bunun rengi biraz daha sarı, bendeki daha yeşil idi. Fosfor yeşili star polip bulunabiliyor çok zor değil, ben çok gördüm orda burda. Aşağıdaki resim benim kastettiğim rengi daha iyi açıklıyor. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bunun rengi biraz daha sarı, bendeki daha yeşil idi. Fosfor yeşili star polip bulunabiliyor çok zor değil, ben çok gördüm orda burda. Aşağıdaki resim benim kastettiğim rengi daha iyi açıklıyor. Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
N nawajoe Yeni Üye Katılım 28 May 2009 Mesajlar 33 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 52 Ad Soyad murat 23 Ara 2009 #9 Hakan ın dediğide carpet polip maltepe oceanaryum da GÖRDÜM FAKAT ACIK RENK YEŞİL..