Keşfet

Star polip'in üzeri alg kaplama sebebi???

orkuncamlar

Yeni Üye
Ad Soyad
Orkun
Arkadaslar star polipim cok guzel aciyordu fakat kimileriniz bildiği uzere antibiyotik uygulamasindan sonra akvaryum tekrardan diatoma girdi ve bu surecte uzeri alg kapladı ve bu algi uzerinden kendisi atamadi acmasinida engelliyor .fircayla temizledim ama tekrardan alg kaplıyor bunu geçirmek icin ne yapabilirim ? bu sadece neden star polipte meydana geldi diger canlılar bu surecten etkilenmedi.cozumler için simdiden tesekkurler...

Kayayi alip yumusak uclu bir dis fircasi ile fircalayin. Sorunu cozersiniz. Sebebiyse yetersiz akinti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kayayi alip yumusak uclu bir dis fircasi ile fircalayin. Sorunu cozersiniz. Sebebiyse yetersiz akinti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tesekkurler fircaladim ama gne cikti bu sefer fircalayip daha fazla akinti olan bir yere koyiyim 

Tesekkurler fircaladim ama gne cikti bu sefer fircalayip daha fazla akinti olan bir yere koyiyim 
Merhaba. İnsanların genel olarak tank bozmalarının sebebi bu. Fazla ışık, az ışık veya fosfattan kaynaklanarak bahsettiğiniz kayada baş göstemeye başlamış alg olabilir. kumdan ilerleyerek diğer kayaları da sarma ihtimali yüksek. Canlıyı çıkarabilirseniz çıkarın ve o kayayı atın derim.

Merhaba. İnsanların genel olarak tank bozmalarının sebebi bu. Fazla ışık, az ışık veya fosfattan kaynaklanarak bahsettiğiniz kayada baş göstemeye başlamış alg olabilir. kumdan ilerleyerek diğer kayaları da sarma ihtimali yüksek. Canlıyı çıkarabilirseniz çıkarın ve o kayayı atın derim.
Baş gostermek degilde sorun diatom sonrasi onda olustu ve baska bir olumsuzluk baska yerlerde yok sadce bunda var altinda ki kaya da ufacik kendi buyuklugunde ki bir kaya .birkac yerde bilgi okudum fazla ışık aldiginda alg olusumuna sebep oluyor diye acaba sebebi o mu oldu diye yerini degistirdim biraz daha akinti yalan yer yaptim bakalim gene olcak mi yoksa en son ihtimal dediginiz gibi kayasindan sokup tekrar basla bir kayaya yapistirmak olcak

Konu görüntüleyen kullanıcılar