Keşfet

Star Polyp + Finger Leather Coral

percula

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
Star polyp : Kumral - fosforlu yeşil 5 x 7 gibi ölçüde 2 adet var. adet : 25 YTL

Finger Leather Coral : Frag Adet 15 YTL Bazıları iki dallı bazıları üç dallı ilk gelen seçen alır. Boyu fazla uzadığı için tarafımdan fraglanmıştır. 5 - 6 adet frag var. Bazılarını sabitledim bazılar parça halde isteyen kendi kayasına fraglasın.

Leather Coralin rengi nedir acaba?

Fotoraflar var mi? chris AT feiland notka com

Sagol

Star polyp in biri rezerve edildi.

Finger lether coral pembe - kahverengi yarın fotoğraf eklerim.

Resimleri bekliyoruz :)

fotoğrafları nezaman eklerseniz.ona göre 1 star polip ve 2 finger leather coral almak istiyorum

Fotoğraf makinam maalesef hala bozuk. Pzts şehir dışına çıkıyorum. Önümüzdeki hafta hallederim. Okan star polyp sana verdiğimden aslında sen koysan fotoyu.

Star polyp 1 kaldı

Finger leather 3 kaldı.

Saygılarımla

Tamamı satılmıştır.

Saygılar

Onur bakıyorum star polyp ve leather çiftliği kurmuşsun. Maşallah fragla fragla bitmedi
default_tongue%20(1).gif

Star polyp : Kumral - fosforlu yeşil 5 x 7 gibi ölçüde 2 adet var. adet : 25 YTL

Finger Leather Coral : Frag Adet 15 YTL Bazıları iki dallı bazıları üç dallı ilk gelen seçen alır. Boyu fazla uzadığı için tarafımdan fraglanmıştır. 5 - 6 adet frag var. Bazılarını sabitledim bazılar parça halde isteyen kendi kayasına fraglasın.

Yok be Hakan foto olmayınca kimse almıyor. Sonuncuyu bugün verdim. Tamamı zaten senin gördüğün ve bilidğin kadardı. Bir fotoğraf makinesi şart oldu bana eskisi bozuldu yeni alıcam bu aralar. Şu mantar takasını yapalım bu aralar. seninkiler hazır.

Ben çekerdim fotoları :D , senden aldığım leather sürekli büyüme halinde...

Yok be Hakan foto olmayınca kimse almıyor. Sonuncuyu bugün verdim. Tamamı zaten senin gördüğün ve bilidğin kadardı. Bir fotoğraf makinesi şart oldu bana eskisi bozuldu yeni alıcam bu aralar. Şu mantar takasını yapalım bu aralar. seninkiler hazır.

Çabuk büyüyen bir tip zaten benimki gene su üstüne çıkıyor çiçek mi açacak ne anlamadım.

Konu görüntüleyen kullanıcılar