Keşfet

Star Polyp Ve Pearl Coral

percula

Yeni Üye
Ad Soyad
Onur
Satılan Canlı(lar): Star polyp ve Pearl Coral

Adet Fiyatı: 30 YTL

İli/Semti: İstanbul / Kadıköy

İrtibat Bilgileri: ÖM

Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Elden

Fotoğraf:

Star Polyp

Pearl Coral

Diğer Ek Bilgiler: Star polip aşırı hızlı büyüyor. Işık ve akıntı ihtiyacı orta yeni başlayanlara uygun. Pearl coral kayası ile birlikte kayanın üzerinde 2 büyük 1 küçük parça var. Yeni mercanlarıma yer açmak için satılıktır.

Bu starpolyp o cırtlak çimen yeşili olan mı Onur?

onur o cirtlak olansa bana yolar misin biraz?

Barış cırtlak dediğinizden değil , bundan bende de var yanılmıyorsam aşağıdakinden

259177starpolyp.jpg

Resimde görünen Ozy dekine yakın ama benimkinin renkleri daha yeşil. Ömer sana verdim ya o cırtlak yeşilden :D Zıplasın bi yerlere barış sanada ayarlarıs.

:) normalde daha yeşil bunlar da , power compact altındayken böyle iyice açılmıştı renkleri ama koyuyken bile yeşili daha soft.

o bu değil de pearl coral çok güzelmiş, kurulu düzenim olsa kaçırmazdım... :(

Valla güsel bubble a benziyor biraz ama bunun kolları var gece uzuyor falan filan. Bende seviyorum bu canlıyı ama başka mercanlar geliyor yer yok maalesef.

Onur anemon gibi bişimi bu meret.? Alıyım ben onu..(hemde senin nano'da yer açılmış olur :D )

Moderatör tarafında düzenlendi:
Starpolyp e talib olabilirim. :) Gerçekten güzl bir yeşili var. Verme bana yeter ya... Almaya falan kalkarsam kov Onur beni ofisten.

Ama leather ımı almaya yarın geliyorum. Bugun ivedi 13kg kaya takviyesi yaptım. Doldu tank en sonunda. Yeride hazır. Sabırsızlandım bak. Cıkıp gelsem mi şimdi :)

Ömer sana forfosludan vermiş olmam lazım öyle hatırlıyorum. Canlılar yarına kadar rezerve alınmazsa haber veririm. Okan anemon gibi değil LPS grubu bir canlı diğer canlılardan mesafeli olması gerek. Akşam kollar uzuyor. Bi tane octopus var Ömer almazsa yarın sana veririm çnce ona sözüm var.

İkiside satılmıştır.

Oh be. İyiki satıldı. :)

Huzur içinde gelebilirim Onur sana bu akşam artık.

:D

Konu görüntüleyen kullanıcılar