Keşfet

Stomatella Varia,collonista Snail, Pod, Amphipod

Algebra

Yeni Üye
Ad Soyad
cihan çelik
merhaba arkadaşlar,

veren el alan elden üstündür mantığıyla sizden ricam olacak, aşağıdaki canlıların bulunduğu bir kaya mercanda olabilir fiyat vs dönerseniz sevinirim

yeni kurulum nano için, eski tankımda olan küçük temizlik ekibi elemanlarını arıyorum

stomatella varia,

collonista snail

bunlara ilaveten pod, amphipod da tankıma bulaştırmak istiyorum, yardımcı olacak arkadaşlar öm atarlarsa çok sevinirim.

tşk

Moderatör tarafında düzenlendi:
collonista snail yazısı altındaki birinci resim farklı bir tür sanırım yanlışlıkla eklediniz. Zoanthid ile beslenen zararlı bir türdür. 2. ve 3. resimdekiler doğru.

collonista snail yazısı altındaki birinci resim farklı bir tür sanırım yanlışlıkla eklediniz. Zoanthid ile beslenen zararlı bir türdür. 2. ve 3. resimdekiler doğru.
tşk düzeltilmiştir, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Black-White-Snail%5B1%5D%20heliacus.jpg

ilypdy.jpg

osman beyin belirttiği, zararlı zoa ile beslenen tür linklerde mevcuttur.

güncel

cihan elyaf temizligi yaparken bayagı bır pod çöpe atıyorum aslında bu hafta bır 20 tane ayıkladım ılk dafa ama sonra sıkıldım attım.ıstersen elyaf degıstırdıgım bır pazar gunu senın ıcınde bır kac tane ayıklarım buralara yolun duserse sana verırım cope gıdecegıne sen yararlan

güncel

stomatella varia,

collonista snail bulunmuştur

stomatella varia, güncel

olan arkadaşlar öm atarsa sevinirim

stomatella varia,

bende yüzlerce mevcut,tankda üremiş büyümüşler,gündüz saklanırlar,gece aktifler.

İstediğiniz kadar toplayabilirim irili ufaklı, para istemem canlı takası olur.

Stomatella varia snailleri cleaner shrimpler yiyor haberiniz olsun , tankta cleaner shrimp varsa bir süre sonra bitiyorlar :)

Stomatella varia snailleri cleaner shrimpler yiyor haberiniz olsun , tankta cleaner shrimp varsa bir süre sonra bitiyorlar :)
biliyorum eski tankımda yemeye çalışırken birkaç kez görmüştüm. şimdi 1 tane küçük cleaner ım var çok çabuk ürüyorlar sanırım sıkıntı olmayacak :) ,

yeterki bulayım cleaner ı da satabilirm, bu sümüklüler çok yosun tüketiyorlar. ve gündüz görüntü kirliliği yapmıyorlar :)

güncel, acil, nano için

Konu görüntüleyen kullanıcılar