cagribayram07
Yeni Üye
Merhaba, akvaryumda konch ve bazı mercanların ani ölümünden sonra canlıları bir arkadaşıma bırakıp yeniden kurulum yapmak istedim sorunun kayalar olduğunu düşünüyorum kum ile temas alanı çok fazlaydı çok ciddi bir pislik toplama sorunu olmuş temizlerken anladım. Her şeyi yıkayıp baştan kurulum yaptım yeni kayaların kum ile temas alanı 10cm2 kadar düşük tutmaya çalıştım. Önceki kurulumun çok uzun sürmüştü şimdi bu kadar vakit harcamak istemiyorum.
Tavsiye üzerine kuma bir tane soyulmuş karides gömdüm 3-4 gün oldu iplik iplik çıkmışlar suyun hazırlanmasında şimdiki süreç ne olacak oturmuş akvaryumdan kaya ve su eklemesi yapabilirim ama ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak anlamadım.
2. Sorum ise 36w led armatürü çıkartıp 2 tane 24w coralstar 1 tane de 24w aquastarlı bir armatür kullanmak istiyorum 40cm akvaryum yüksekliği 60litre mercanlarım da soft yeterli gelir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 58530
Ekli dosyayı görüntüle 58531
Tavsiye üzerine kuma bir tane soyulmuş karides gömdüm 3-4 gün oldu iplik iplik çıkmışlar suyun hazırlanmasında şimdiki süreç ne olacak oturmuş akvaryumdan kaya ve su eklemesi yapabilirim ama ne zaman yapmak gerekiyor tam olarak anlamadım.
2. Sorum ise 36w led armatürü çıkartıp 2 tane 24w coralstar 1 tane de 24w aquastarlı bir armatür kullanmak istiyorum 40cm akvaryum yüksekliği 60litre mercanlarım da soft yeterli gelir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 58530
Ekli dosyayı görüntüle 58531